Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Οι άσχημες εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Ιστορικό μας.
 Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα .
 Θα γράψω πολλά και στα αρχίδια μου αν ενοχλούν κάποιους ή όχι.
6ο συνεχόμενο παιχνίδι και η ομάδα δεν καταφέρνει να νικήσει.
ΈΛΕΟΣ.
Παίζουμε με την Βέροια και δεν μπορούμε να νικήσουμε μέσα στην έδρα μας?
Εντάξει η Βέροια έχει καλή ομάδα και δεν διαφέρουμε πολλή αλλά σήμερα ήμασταν τραγικοί και υποτίθεται ότι σήμερα το παιχνίδι ήταν τελικός.
Το αποτέλεσμα για εμένα αδικεί την Βέροια που έπαιξε καλύτερα και θα έπρεπε να είχε νικήσει αν στην θέση του Ιωάννου ήταν κάποιος άλλος επιθετικός που να ήθελε να σκοράρει.
Παίζουμε από το 75 με 10 παίχτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντούνη και κάνει αλλαγή μόλις φάγαμε το γκολ στο 90ο λεπτό?
Να κάνει τι ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει?
Θα μας τρελάνεις ρε Ελευθερόπουλε?
Είπαμε στήριξη στήριξη αλλά στο τέλος θα μας περάσουν όλοι!!!!!!!
Ξύπνα λίγο και βλέπε το παιχνίδι να βοηθήσεις την ομάδα και τα παιδιά, ποδόσφαιρο έπαιζες μέχρι πέρσι και ξέρεις τι βοήθεια δίνει ο προπονητής στους παίχτες.
Κανε το  λοιπόν, τι περιμένεις?.
Έβγαλες τον Μενδρινό που ψιλοκρατούσε την μπάλα και το γήπεδο μετά το γκολ μας έγειρε.
Θα πάμε στην Κρήτη και τα σκατά εκεί θα θέλουν να σε λιώσουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα ήταν χάλια και εγώ την δήλωση που έκανε ο Ελευθερόπουλος ότι τα παιδιά ήταν πιεσμένα την θεωρώ δικαιολογία.Δηλαδή μόνο εμείς είμαστε πιεσμένοι και όλοι οι άλλοι είναι χαλαροί και έρχονται και μας παίρνουν τα αποτελέσματα?
Ο προπονητής τι κάνει για να τους ξεφορτώσει από την πίεση?
Αυτή δεν είναι η δουλειά του?
Τα νεύρα πολλά των παιχτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πολλά λάθη.
Ποιος τα βλέπει αυτά?
Τα διοικητικά δεν με ενδιαφέρουν το τι γίνεται, εγώ είμαι φίλαθλος και με ενδιαφέρει το αγωνιστικό  κομμάτι..
Ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι αν οι παίχτες επηρεάζονται από τα διοικητικά να τους κλείνουν τα αυτιά να μην ακούνε τίποτα.
Όσο για τους προηγούμενους στην διοίκηση που περιμένουν να κάνει στραβό παιχνίδι η ομάδα για να κράξουν αφού ασχολούνται ακόμα με τον Πανιώνιο ας κοιτάξουν να βάλουν κανένα φράγκο να ξεχρεώσει η ομάδα από ίσως δικά τους λάθη και αφού είναι Πανιωνάρες όπως λένε σε καμιά νίκη της ομάδας ας δώσουν κανένα πριμ στα παιδάκια που παίζουν τώρα να έχουν και κάποιο κίνητρο.
Λεφτά στους παίχτες κατευθείαν στους λογαριασμούς όχι στην ΠΑΕ.

80 σχόλια:

  1. theos o ele ypoklinome......ante gamisoy ele esy kai to sinafisoy malaka,karagiozi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΣΤΗΝ 4 ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕ(ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ 100% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ(ΕΛΕ). ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bre ilithie o gnostos panionios me ti diapistefsi anagastika toy foresane tin karta gia na mporesei na metaferi me to forio ton traymatismeno filathlo,apo ti thira 3 sta apoditiria,kai eseis ton brizate ypalilo malakes.na do re lamogia poy tha kriftite.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ? ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΗΡΘΕΣ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re ai gamisoy poy tha me peis kai gayro malaka,exo faei ola ta ektos exo den exo doylia kai lefta.mipos re blaka ides pos xtipise filathlos stin 3 kai malista sobara?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διωξτε και τους δυο απο τον παγκο ειναι επικινδυνοι θα την ριξουν την ομαδα"......"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΝΤΕΦΙ ΒΑΡΑΕΙ; ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΦΙΞΑΝΕ, ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
  6. O proedros glezakos ti leei gi tin proponitara ... Mas adikise o abarkiolis kai den mas adikise o spathas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως χτύπησε ο φίλαθλος στην 3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παλικαρι χτυπησε την ωρα που πανηγυριζε το γκολ,για να μην γραφονται ανακριβιες,και καλο θα ειναι να μην αρχισουμε τις φαγομαρες μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον πουλο ελε τελειωσε το αγροτικο σου και σενα και του αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ρε εκει στην διοηκηση τη πινουν ο σπαθας μας σφαζει και δεν μιλαμε στον αρη δεν δινει πεναλντυ καθαρο του περιστεριδη και σημερα βγαζει ανακοινωση για την διαιτησια.καμια ανακοινωση για να διωξουν τους μαλακες απο τον παγκο δεν θα βγαλουν? ολους τους εδιωξαν γυμναστες,γεν αρχηγους εκτος απο το ν1 υπευθυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΕΛΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ,ΠΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φίλε 9.25 αφού δεν έχεις λεφτά και δουλεία πως έρχεσαι στην 4 η 5. μήπως παίρνεις και εσύ χαρτζιλικακι και προσκλησούλα. Παπαγαλάκι ε παπαγαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αν έχεις καταλάβει έχουμε γεμίσει τζαμπατζήδες και χαρτζηλικομένους.
      Μόνο εμείς οι μαλάκες πληρώνουμε με τα διαρκείας μας και μάλιστα δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε.
      Λόγο στο Πανιώνιο έχουν μόνο τα παπαγαλάκια και οι επαγγελματίες οπαδοί που μπαίνουν στο γήπεδο με 1 ευρώ.

      Διαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ (ΤΟΝ ΕΛΕ).
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο στη διοικηση ταχυτατη η ανακοινωση για τη διαιτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γκλεζάκο φέρε το πριόνι να κόψουμε κανα ξύλο για το τζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η διοκηση ας παει σε εναν οφθαλμιατρο αυτους του εοπυυ που ειναι τσαμπα σαν τους διοικουντες γιατι η ανακοινωση που βγαλανε σε οφθαλμιατρο παραπεμπει η σε ψυχιατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ "ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟ".... ΟΥΤΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ....
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΙΑ....
    ΝΤΑΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά στον φίλο συνΠανιωνιο και πάνθηρα Δημήτρη! Γρήγορα κοντά μας και καλή επιτυχία αύριο στην εγχείρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επίσης είμαι εναντίον αυτών που πέταξαν αντικείμενα στον Ελευθεροπουλο! Μαλακιες ειναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε σταμ τι πεταξαν ενα ποτηρι απο φελιζολ με δυο τζουρες καφε μην τρελαθουμε....ξεχνατε τι γινοταν με αλλους προπονητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοιτά φίλε,δεν ξέρω τι πέταξαν αν ήταν αυτα που είπες η όχι, δεν είχα έρθει γιατι ο μικρός μου είχε γκρίνια και κλάμα,ότι και να πέταξαν είναι ντροπή, πάμε πολλα χρόνια πίσω! Και πίσω, επειδή είχαν γίνει και με άλλους προπονητές αυτό είναι αλοθι; Και εγω έγραψα ότι το παιχνίδι το σημερινό το έχασε ο Ελευθροπουλος αλλα όχι να του πετάνε και αντικείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σταμάτη, μου φαίνεται ότι τρως μεγάλη παντόφλα....
    όπως βέβαια και αυτοί που έρχονται γήπεδο, και πετάνε μπουκάλια στους παίκτες και στον προπονητή της ομάδας.
    έφυγαν τρέχοντας μετά όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οι τζαμπατζήδες κάνουν φασαρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το παραμύθι που μας λέει τον τελευταίο καιρό η διοίκηση : "Μην γκρινιάζετε γιατί κοιτάξτε που περιμένατε να είναι η ομάδα και που είναι" στη χθεσινή σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Θεωρώ λοιπόν ότι η εποχή Ελευθερόπουλου έφτασε στο τέλος της και μαζί με αυτήν και η εποχή Κουτλίδη, μαζί με όλους τους Προοδευτικάνους και το παρεάκι του Κορυδαλλού….

    Και συμπεριλαμβάνω τον κύριο Κουτλίδη γιατί δεν θέλω να δω παρόμοιες καταστάσεις με αυτές του καλοκαιριού όπου διώχτηκε ένας προπονητής "γιατί δεν ταίριαζε στη φιλοσοφία μας" και ήρθε κάποιος που δεν είχε κάτσει ούτε μια μέρα σε προπονητικό πάγκο.

    Αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν στοιχειώδη αυτοσεβασμό και νοιάζονται έστω και λίγο για την ομάδα θα έπρεπε μόλις σφύριξε ο διαιτητής να υποβάλουν την παραίτηση τους. Γιατί δυστυχώς με επιλογές σαν τις σημερινές η σωτηρία είναι παλούκι λουκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είχα φαντασίωση να πηδάει κάποιος την γυναίκα μου και να την βλέπω. Η ιστορία μου είναι αληθινή. Με λένε Νίκο, 27 χρονών και τη γυναίκα μου Αγγελική, 25, ξανθιά μικρό στητό στήθος, 1,75 ύψος, με ζουμερή κωλάρα. Μια μέρα που κάναμε σεξ της είπα τη φαντασίωση μου και ότι θα το ήθελα πολύ να κάνουμε τρίο με κάποιον που θα της άρεσε. Η Αγγελική το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

    Σκέφτηκα διάφορους τρόπους για να την καταφέρω και αποφάσισα να πω σε έναν φίλο μου να έρθει το βράδυ να δούμε Πανιώνιο. Έτσι κι έγινε. Πίναμε μπίρες όσο βλέπαμε τον αγώνα και πρόσεξα ότι ο Κώστας κοίταζε συνέχεια την Αγγελική που έπαιζε στο PC. Φόραγε ένα μαύρο κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και μαύρο κολάν με γόβες. Σκέτη καύλα. Άρχισα να κάνω πως ζαλίστηκα από τις μπίρες. Όταν τέλειωσε ο αγώνας, η Αγγελική ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε.

    Άρχισα τα την χαμουρεύω και κατάλαβα πως είχε καυλώσει πολύ. Σε κάποια στιγμή της έβγαλα το βυζάκι έξω. Τότε πετάχτηκε σαν ελατήριο επειδή το είδε ο φίλος μου.
    Πετάχτηκαν τα μάτια έξω του Κώστα. Αμήχανος μου λέει:

    - Έχεις κατεβάσει πολλές μπίρες. Πήγαινε για ύπνο.
    - Και να μείνετε μόνοι η δυο σας;… απαντάω.

    Ο Κώστας κοκκίνισε. Η Αγγελική άρχισε να φωνάζει. Βγάζω το καυλί και της λέω:
    -Σκρόφα… απόψε θα σε ξεσκίσουμε με τον Κώστα.

    Ο Κώστας αμήχανος.
    - Ξεκόλλα ρε… του λέω. Έλα να ευχαριστήσουμε την Αγγελικούλα.

    Σηκώνεται, βγάζει ένα καυλί μεγαλύτερο από το δικό μου γύρω στους 19 πόντους! Μόλις το βλέπει η Αγγελική, το παίρνει με λαχτάρα και αρχίζει να το γλείφει με μανία. Μετά άρχισε να γλείφει και τις δυο πούτσες και να τις βάζει μαζί στο στόμα. Δεν άντεξα και την έχυσα.
    Την γυρίζει ο Κώστας στον καναπέ και αρχίζει να τη γαμάει δυνατά. Η Αγγελική άρχισε να φωνάζει από καύλα. Τότε εγώ ξανά έχυσα πάνω στα βυζιά της. Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Το ίδιο και η Αγγελική. Συνεχίσαμε όλη νύχτα.
    Η Αγγελική μου είπε πως ήταν η καλύτερη εμπειρία στη ζωή της, αλλά δεν θέλει να το ξανακάνουμε ποτέ ξανά κι εγώ συμφώνησα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μαλακα ανωμαλε τραβα σε κανενα μπουρδελο να στανιαρεις μας τα εχει κανει ταμπουρλο

      Διαγραφή
  26. an exeis elaxisti axioprepia mathitevomene psihologe kantina oso pio grigora ginete gia na glitosoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ U10 ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.Α ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟ,ΣΑΜΑΡΗ,ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΣΤΟΥΣ ΕΞΩ...ΚΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕ...
    ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ?
    ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Η ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ? ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις βαλατε τους κορυδαλιωτες στην δοιηκηση τωρα δεν σας κανουν?

      Διαγραφή
  30. Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. na fygei kanenas den ton thelei sta apoditiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9.41 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΕΛΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mallon esy kai o ele tha parete ton poulo ,den mporei na pairnoyn oloi poulo ektos apo ayton

      Διαγραφή
  34. Η βέροια ξεκινησε το πρωταθλημα με αδειοδοτηση, ο Αρβανιτιδης εχει φραγκα και βρισκεται παρα την ηττα μας ακομα απο κατω, στη βαθμολογια
    ξεκολλατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η παρουσία οργανωμένων οπαδών ήταν οι ιωνες δηλαδή ο γκλεζακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. EBGALAN ANAKOINVSH KAI OI IVNES ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕ. ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟ ΚΟ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά για ποιούς 'Ιωνες μιλάτε; Ένα παρεάκι των 10 ατόμων είναι πού το παίζουν μαγκάκια. Ένας από αυτούς από ότι μου είπαν κυκλοφορούσε και με πριόνι. Μιλάμε για θέατρο σκιών.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΦΥΛΟ.
      ΕΛΕΟΣ!

      Διαγραφή
  37. ΕΛΕΙΨΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΜΙΧΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ο μιχου εφταιγε που δεν κερδιζε η ομαδα ειδες μολις εφυγε πηραμε χικακι αμα διωξει ο ελε και τον γκλεζακο θα παρει νικη να μου το θυμασε αυτο

      Διαγραφή
  38. Eimai apolita sigouros oti gia to x me ti veria ftaei o kainourgios gimnastis na ton dioxoyme kai ayton kai na paroyme allo gia na synexisei to thearesto ergo toy o mathitevomenos re ekei stin doikisi se ena mina den tha xerete poy na kryftite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τος! Εσυ δεν ήσουνα που έλεγες τα ίδια τον Σεπτεμβρη;
      'πού θα κρυφτείτε' και τέτοια;
      πού είσαι κάθε φορά ρε γιγαντα;

      Διαγραφή
    2. Εσυ σιγουρα θα εισαι ενας απο τους υγιεις κατα τον τσαμπαλο

      Διαγραφή
  39. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 7.15 ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΥΡΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!
    ΟΙ ΙΩΝΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ PROGRESSIVE ROCK ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΥΡΙΟ ΔΙΟΓΟ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΛΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΡΙΧΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    Ο ΚΑΦΕΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. TO APOTELESMA EINAI GNOSTO
    THA MEINOUN 100 ATOMA STO GIPEDO KAI OI PENINTA THA VARANE TOUS ALLOUS PENINTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γονατιστοι πηγαμε στον ψυχολογο για να παραμεινει ,ετσι να παμε και στην παναγια για να σωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Peste ston ele oti den theloyme na paraminei pistos na figei theloume gia na sothoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΔΟΥΛΟΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ´ΕΝΩΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 1-1 Η ΜΙΣΗ ΕΠΤΑ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.ΤΟΥΣ ΕΦΤΕΞΑΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ.
    ΑΡΕ ΖΩΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΤΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΣΟΥΜΕ.ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΑΖΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑΠΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΜΑΤΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΒΑΛΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Ο ΕΛΕ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΧ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΛΑ ΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΡΙ ΡΙΨΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TOO MUCH ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ??? TO EXETE XASEI REEEEE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΑΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΛΟΒΟ ΣΑΜΑΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΚ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ MR ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. προσφυγη ο ομο κυριε ελευθεροπουλε,ουτε αυτος σας εκανε................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.
    ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΡΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. RE NOYMERAAA EPEIDH KAI EGO EXO KRAKSEI TON ELE GIA TO TI DEN VOITHAEI TIN OMADA STA TELEYTAIA MATS ,ALLA DEN SHMAINEI OTI PREPEI NA TON DIOKSOYME,STO TELOS THA KANOYME TAMEIO,AS VREITE ESEIS PROPONITH ME LEFTA POY DEN YPARXOYN KAI EGO ANERGOS EIMAI APO TO KALOKAIRI KAI PIRA DIARKEIAS 2XRONON NA VOITHISO OSO MPORO THN DOIIKISI STHN PROSPATHEIA POY KANEI NA FEREI STA ISA TA XREH POY AFISAN TA PROHGOYMENA XRONIA KAI DEN YPONOO KANENAN GIATI FORAO PANTELONIA,OYTE POLLA LEFTA EXO ,MONOS MOY PALEYO NA TA FERO VOLTA KAI APO TO YSTERIMA MOY VOITHAO OPOY MPORO TON PANIONIO,AYTO DEN SHMAINEI OTI AGAPAO PIO POLY APO ESAS TON PANIONIO ALLA XALAROSTE LIGOO,PRPEI NA EIMASTE MIA GROTHIA OLOII,KRITIKH DEKTH,PETAMA MPOYKALION APARADEKTH.
    Y.G NA MILATE EPONYMA KAI OXI ANONYMA.EYXARISTO!!!!.ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ(KOLIRIOS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή