Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με το δεξί στο μπάσκετ με το αριστερό στο ποδόσφαιρο το 2013

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό στην Αρτάκης θύμιζε τον παλιό καλό καιρό.
Η ομάδα σε συνεργασία από την ώθηση του κόσμου και ειδικότερα των πανθήρων πήρε την νίκη απέναντι στο αρκετά φιλόδοξο για φέτος Πάοκ.
Στα θετικά του αγώνα ήταν και οι περίπου 20 οπαδοί του Πάοκ που τοποθετηθήκαν στο πέταλο πίσω από την μπασκέτα και δίπλα τους ακριβώς υπήρχαν φίλαθλοι του Πανιωνίου και δεν υπήρξε κανένα απόλυτος  πρόβλημα απεναντίας δεν χρειάστηκαν ούτε αστυνομικές δυνάμεις αλλά αντίθετα τραγουδούσαν για την ομάδα τους ο κάθε ένας ξεχωριστά. Οι καλοπροαίρετοι δημοσιογράφοι βέβαια ούτε καν το ανάφεραν αυτό, αν όμως είχαν γίνει επεισόδια θα το σχολίαζαν ποικίλος
 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, με το εκπληκτικό 3ο δεκάλεπτο να ξεσηκώνει τους πάντες.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίχτες μας χαλάρωσαν και έτσι έδωσαν το δικαίωμα στον Πάοκ να μειώσει την διαφορά που αν δεν έβαζε τις φωνές ο Σφαιρόπουλος ίσως να είχε μειωθεί και άλλο.
Το τελικο σκορ και νίκη για την ομάδα μας 82-68

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 8 (2), Κις 4 (1), Μίλμπουρν 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 8 (1), Καββαδάς 15, Παππάς 20, Ντραγκίτσεβιτς 2, Μπούκερ

ΠΑΟΚ: Χάτσερ, Κασελάκης 6, Χαραλαμπίδης 8, ΜακΓκραθ 16 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 11, Χαριτόπουλος 10 (1)



Σε αντίθεση με το μπάσκετ η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη που για ακόμα μια φορά τον υπέρ εκτιμήσαμε και τον φοβηθήκαμε.
Με ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα μας να δέχεται ένα φθηνό γκολ ύστερα από απόκρουση του Περιστεριδη η άμυνα κοιμήθηκε και ο ίδιος παίχτης του Άρη που έχασε την ευκαιρία πήρε το ριμπαουντ και σκόραρε. Η ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ πηγαίνοντας  στα αποδυτήρια με το 1-1 και με την ψυχολογία πλέον υπέρ μας ( αν και δεν φάνηκε) Το  γκολ της ισοφάρισης το έβαλε ο Ντούνης έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ρόκκα.
Στην επανάληψη η ομάδα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα και στο τέλος πλήρωσε με το τσάμπα γκολ που φάγαμε στο οποίο ευθύνεται και η άμυνα άσχετα αν ο παίχτης του Άρη κέρδισε τις κόντρες αλλά και ο Περιστερίδης που δεν βγαίνει καθόλου.
Η τελευταία ελπίδα μας για να ξανά ισοφαρίσουμε χάθηκε αφού ο αμυντικός πρόλαβε τον Καπάνταη στο 93ο λεπτό προτού ο Λεωνίδας βρεθεί τετ α τετ  με τον Βελλίδη.
Τελικό σκορ 2-1 και πέμπτη σερι ήττα για την ομάδα.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης, Κοέλιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Κουρντί, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνη, Οκόγιε, Κολοβός


ΥΓ : Προπονητής δεν είμαι ούτε ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις αλλά δεν έχουμε κάποιον καλύτερο από τον Οκόγιε που παίζει συνέχεια?
Ο Ελευθερόπουλος φοβήθηκε τον Άρη αυτόν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω που έγινε αυτό, επίσης δεν μας χρειάζονται όλες οι αλλαγές?
Αυτός ο Γουνδουλάκης πως γίνεται να παίζει με όλους τους προπονητές και τα τελευταία χρόνια αγωνιστικά να σέρνεται?
Ο Σάμαρης φοβάται να μην πάθουν τίποτα τα ποδαράκια του και δεν παίζει καθόλου δυνατά και με πάθος και ο Κολοβός επειδή το όνομα του παίζει στις μεταγραφές  του σκατογαυρου πήρε μάλλον και αυτός το μυαλό του αέρα όπως του Σπυρόπουλου που με ένα μισό καλό  πρωτάθλημα θέλησε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Μήπως τελικά φταίμε και εμείς σαν Πανιώνιοι που τους έχουμε όλους παρά χαϊδέψει?
 Ο Γιαννάκης ο Δημητράκης ο Παναγιωτάκης και δεν συμμαζευόμαστε.
ΡΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Μόνο αυτός μένει και εμείς οι απλοί φίλαθλοι που δεν έχουμε κανένα κέρδος από την ομάδα και στεναχωριόμαστε για την ήττα και ανεβαίνουμε ψηλά με μια νίκη.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!

78 σχόλια:

  1. χαλασε του ροβα με το εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι πηραν τα μυαλα του κολοβου αερα μια χαρα δεν παιζει στον πανιωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γνωμη μου ειναι φιλε για το Κολοβο αυτη, ότι δεν προσπαθει πολυ και ειναι αδιαφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΥΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιστρεφει ο σταυροθανασοπουλος γραφουν.το καλοκαιρι δεν μας εκανε τον δωσαμε δανεικο και πηραμε δανεικο τον διαμαντακο τωρα τον δινουμε πισω στο γαυρο και ξαναπερνουμε τον σταυροθανασοπουλο.τι οργανωση ειναι αυτητι περιμενεις ομως απο τους ασχετους βοηθους και μαθητευομενους.μονο τα φουλαρια τους νοιαζει να αλλαζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
      ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.

      Διαγραφή
  7. ελεος πια με αυτη την παραμυθα να αναλαβει και καλα οποιος λεει τα προφανη οπως ο ανωνυμος 6.06
    κανεις δεν σας εβαλε με το ζορι και κανεις δεν σας παρακαλαει να μεινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΧΟΥ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
    ΣΠΥΡΟ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΥΤΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΓΙΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΠΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΧΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΥΦΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΗΤΑΝ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΒΟΗΘΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΙΧΟΥ. ΤΑΜΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΟΛΛΗΡΙΟ. ΔΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αυτά που γίνονται στην ΠΑΕ εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου μη υγιή, αχάριστο ή ρουφιάνο.
    Θεωρώ τον εαυτό μου σαν φίλαθλο του Πανιώνιου μαλάκα. Εκεί μας έχουν καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΣΧΙΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΧΟΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?ΜΑΝΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΘΕΣΗ.ΜΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
  19. ρε αχαριστοι ενα ευχαριστω στον μιχου δεν ειπατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΛΕΣΤΕΡ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ !
    ΛΕΣΤΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
      ΛΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      Διαγραφή
  21. Η ιστορία που θα σας πω έχει να κάνει με τις πρώτες μου μέρες στο καινούριο μου σπίτι.. Πάντως πραγματικά δεν ήξερα πόσο ωραία μπορεί να εξελιχθεί το ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο…!!
    Μετά από αρκετή σκέψη και προσπάθεια, λοιπόν, κατάφερα να νοικιάσω ένα σπιτάκι και να μείνω μόνη μου..! Ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά στην αρχή.. Όμως τελικά είναι πολύ καλύτερα..!
    Έγινε η μετακόμιση λοιπόν .. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη..!! Όμως είχα κάποια προβληματάκια… ηλεκτρολογικά που χρειαζόμουν άμεσα έναν ειδικό να τα φτιάξει..!! Έτσι μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός ηλεκτρολόγου , ο οποίος ήρθε την επόμενη μέρα να μου συνδέσει όλα τα ηλεκτρολογικά..
    Με το που μπαίνει ομολογώ πως έπαθα ένα μικρό σοκ..!! Ήταν ένας κούκλος.. ψηλός , καστανόξανθος με μπλε απίστευτα μάτια…! Αφού κόλλησα να τον κοιτάω για λίγα δευτερόλεπτα, του είπα να περάσει.. Τον άφησα για λίγο στο σαλόνι και έτρεξα στο μπάνιο να δω πως είμαι… Λίγο πριν είχα ξυπνήσει και δεν περίμενα να μπει πρωί-πρωί ένας κούκλος ηλεκτρολόγος το σπίτι μου..!! Ευτυχώς ήταν καλοκαίρι... Φορούσα ένα πολύ κοντό σορτσάκι και ένα μαύρο κολλητό φανελάκι.. ήμουν και μαυρισμένη… Έφτιαξα λίγο τα μαλλιά μου και βγήκα γρήγορα έξω..
    Του έφτιαξα καφεδάκι και ξεκίνησε δουλειά.. Εγώ στεκόμουν κοντά του και τον χάζευα! Μα υπάρχουν τόσο ωραίοι ηλεκτρολόγοι???!! Και εκείνος όμως, κοιτούσε συνέχεια τα πόδια μου….! Όση ώρα δούλευε μιλούσαμε.. λέγαμε διάφορα.. Έμαθα μερικά πράγματα για εκείνον..αφού δε σταμάτησα να ρωτάω ! ! Ήταν 29 και έμενε αρκετά κοντά μου…! Θα γινόταν ο προσωπικός μου ηλεκτρολόγος σκέφτηκα και χαμογέλασα..!!
    Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης , παράλληλα με τη δουλειά του, είχαμε αποκτήσει κάποια οικειότητα , αφού γελάγαμε αρκετά… Είχε και πολύ χιούμορ εκτός από γοητεία και ομορφιά…! Αφού λοιπόν , τελείωσε τη δουλειά του, έκατσε μαζί μου να πιει τον υπόλοιπο καφέ του .. Εκεί ήρθαμε λίγο πιο κοντά… Μου είπε πως έχω τέλεια μάτια και πως με δυσκολία συγκεντρώθηκε να κάνει τη δουλειά του χωρίς να τα κοιτάει…! Του χαμογέλασα πονηρά..
    Με ρώτησε που είναι το μπάνιο για να πλυθεί.. Του έδειξα και πήγα προς την κουζίνα να πιω λίγο νερό και να συνέλθω λίγο…! Ένιωθα μια ακατανίκητη έλξη… Όπως ήμουν στην κουζίνα και έπινα νερό.. ήρθε από πίσω μου και με άρπαξε… με γύρισε προς το μέρος του και άρχισε να με φιλάει…! Μου ψιθύρισε πως ήθελε να το κάνει απ’ την πρώτη στιγμή ..αλλά προσπαθούσε να κρατηθεί…! Φιλούσε τέλεια..!! Πραγματικά υπήρχε πάρα πολύ πάθος και απίστευτη χημεία μεταξύ μας..! Με γύρισε πάλι και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό ..στην πλάτη … ενώ μου έβγαζε το μπλουζάκι… με χάιδευε και μου έγλειφε την πλάτη ενώ τα χέρια του κατέβαιναν χαμηλά…. Ώσπου μπήκαν μέσα μου…. Ήμουν απίστευτα υγρή… με είχε ερεθίσει τόσο πολύ !
    Ένιωθα τα δάχτυλά του μέσα μου … και αναστέναζα… ! παράλληλα μου χάιδευε το στήθος και μου έγλειφε το λαιμό… Είχε γίνει πέτρα… Το ένιωθα όπως είχε κολλήσει από πίσω μου…!! Μου κατέβασε το σορτσάκι.. με έβαλε να σκύψω στον πάγκο της κουζίνας.. έσκυψε από πίσω μου και άρχισε να με γλείφει..!! με τρέλανε…!! Έβγαζα δυνατά βογγητά … δε μπορούσα να συγκρατηθώ..!! Ένιωθα τη γλώσσα του μαζί με τα δάχτυλά του μέσα μου και έλιωνα..!! Δεν άντεξα λοιπόν και τελείωσα φωνάζοντας δυνατά…!!! Εκείνος τρελάθηκε… Σηκώθηκε , ξεκουμπώθηκε γρήγορα και μπήκε μέσα μου !!!
    Ήταν υπέροχο να τον νιώθω μέσα μου !! Μπαινόβγαινε μέσα μου με δύναμη ενώ εγώ φώναζα…!! Είχαμε τρελαθεί και οι δύο… !! Μου έλεγε διάφορα …και με ερέθιζε ακόμα περισσότερο….!! Μετά από λίγο τελείωσα πάλι !!! Έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου .. τον έγλειφα μέχρι που τον έκανα να τελειώσει εκεί!!!
    Πήγαμε και οι δύο να πλυθούμε… και μετά κάτσαμε λίγο αγκαλιά στον καναπέ και μιλούσαμε…! Μου είπε πως δεν περίμενε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο την ώρα της δουλειάς του… Ούτε εγώ το περίμενα αυτό βέβαια.. όταν έψαχνα για ηλεκτρολόγο…!
    Μετά από λίγο χτύπησε το τηλέφωνό του.. και έπρεπε να φύγει.. Με αποχαιρέτησε και μου είπε πως εύχεται να έχω συνέχεια πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά μου…!
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. prepi na ise poli sterimenos re mpampi.rikse kana poytso na stniaris giati de se blepo kala.

      Διαγραφή
    2. ΑΣΤΑ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

      Διαγραφή
  22. Παραιτήθηκε ο Μίχου

    Σε αναζήτηση νέου γενικού αρχηγού βρίσκεται ο Πανιώνιος εδώ και λίγες ώρες. Ο Σπύρος Μίχου, όπως έγραψε πρώτο το Novasports.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας, υπέβαλε την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης και πλέον αποτελεί παρελθόν για τους «κυανέρυθρους». Προς το παρών, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση ή ανακοίνωση της ΠΑΕ, με τον κύριο Μίχου να επικαλείται προσωπικούς λόγους και να εμμένει στην απόφαση που ουσιαστικά είχε λάβει από το μεσημέρι της Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΥΝΕΥΤΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΙΧΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΥΙΖ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΟΥ. Α. ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Β. ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Γ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ Δ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕςΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4.46 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΧΟΥ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΙΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο μιχου θα πληρωσει το μαρμαρο?.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΜΙΧΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ελε και παναγοπουλος κρυφογελανε με την παραιτηση παλι περασε το δικο τους".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΙΑ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πιστευω την κυριακη να ειστε ολοι οι παραγωντες στο γηπεδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ασχοληθειτε ρε με την ομαδα και αφηστε τα παραγωντιλικια και το τι κανουν, αντε μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ασχοληθούν με την ομάδα ρε συ, πρέπει πρώτα να είναι Πανιώνιοι. Οσοι γράφουν αυτες τις μαλακίες εδώ δεν είναι. Είναι μπεικοι, τσακιρικοι, φιλοβαζελοι, φιλογαυροι.
      Πανιωνιοι δεν είναι παντως.
      ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ

      Διαγραφή
  34. efige o mixou tha sothoume tora? tha mas analaboun kai leftades ante mpravo mpravo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ 11:23 ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε μαλακες, και ειδικά εσύ ο αρχι , σταμάτη...
    η διοικηση κορυδαλλου, θέλει να διωξει ελε και ψαχνει αφορμες, και να φερει ενα ακομη παιδι της διοικησης τον παντελιδη ξυπνατε...
    οσο για τον μιχου.. την εχει μυρισει τη δουλεια. η ομαδα δεν κερδίζει την κυριακή, μάλλον χάνει... και μετά θα έχει δικαστήρια... χαζος ειναι να έρθει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον Παντελίδη ρε; Αυτόν που τραγουδάει με την Παολα;;
      ρε ασχοληθείτε με τον Πανιώνιο και αφήστε τις πιπες

      Διαγραφή
  37. Με λένε Μανόλη. Στα 19 μου είχα μια σχέση που μετρούσε τότε 3 χρόνια...Με τον Σάκη μεγαλώσαμε μαζί, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση ήμασταν δύο έφηβοι που πήγαιναν στο ίδιο λύκειο. Ο χρόνος μας ένωνε όλο και περισσότερο στα 18 μου έχασα κ τους δύο γονείς μου σε ένα δυστύχημα...Με στήριξε, με φρόντισε...Κ όμως όσο μεγάλωνα ένιωθα κάτι να μου λείπει...Ήθελα να ερωτευτώ, να ζήσω καινούργιες εμπειρίες...Ποτέ μου όμως δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα πίστευα ότι ο έρωτας ανήκει στις ταινίες του σινεμά...

    Όλα ξεκίνησαν μια ζεστή μέρα του Σεπτέμβρη, ο Σάκης μου είχε προτείνει να περάσω να τον πάρω από το γυμναστήριο...Μπήκα μέσα κάθισα στο σαλονάκι κ περίμενα να έρθει...Η πόρτα άνοιξε κ τότε είδα για πρώτη φορά τον Αποστόλη, ήταν ένας καστανόξανθος κούκλος γύρω στο 1.75,πολύ γυμνασμένος εκείνη την στιγμή τα έχασα, τα πάντα πάνω του μου άρεζαν...Λίγα λεπτά αργότερα ο Σάκης μας σύστησε, εγώ κόλλησα στα πράσινα μάτια του εκείνος ευγενικός μου χαμογέλασε...Την υπόλοιπη μέρα ήμουν χαμένος, τον σκεφτόμουν συνέχεια...Όσο απίθανο κ αν φαίνεται τον είχα ερωτευτεί...! Αχ…

    Οι μέρες κύλησαν και σιγά-σιγά επανήρθα στην καθημερινότητα μου...Ένα πρωινό ενώ μισοκοιμόμουν, άκουσα το κουδούνι της πόρτας, κοίταξα το ρολόι κ χωρίς να σκεφτώ πολύ κατευθύνθηκα προς την εξώπορτα ενοχλημένη...Ο Αποστόλης στεκόταν μπροστά μου, νόμιζα ότι ονειρεύομαι..."Καλημέρα Μανόλη, χίλια συγνώμη για την ενόχληση σε ξύπνησα, κούκλε ε? Χθες ο Σάκης πήρε κατά λάθος τα κλειδιά μου σου είναι εύκολο να μου τα δώσεις;...
    Αμέσως τον προσκάλεσα μέσα, έφτιαξα καφέδες και πιάσαμε συζήτηση, μιλούσαμε 3 συνεχόμενες ώρες, ανταλλάξαμε αριθμούς κ αποχαιρετιστήκαμε…

    Από εκείνη την μέρα μιλούσαμε με μηνύματα και τηλέφωνα συνεχώς εκείνος ήταν Δόκιμος Αστυφύλακας κ τον συμβούλευα τόσο για προσωπικά όσο κ για επαγγελματικά θέματα, το ίδιο κ αυτός είχαμε γίνει πλέον απαραίτητοι ο ένας στον άλλον... Οι μήνες περνούσαν και έφτασαν τα γενέθλια του Σάκη, προσκαλώντας όλους τους φίλους και γνωστούς δεν παρέλειψα τον Αποστόλη...Την ημέρα του πάρτι είχα προσέξει ιδιαίτερα την εμφάνιση μου (και… φούσκωνε το στενό μου παντελόνι…), από το πρωί σκεφτόμουν την συνάντηση μας...Όταν τον είδα ήταν ακόμη πιο όμορφος...

    Όλο το βράδυ καθόμασταν μαζί μιλούσαμε, γελούσαμε και φλερτάραμε μου μιλούσε για διάφορες καταστάσεις στη ζωή του, και συγχρόνως με κοιτούσε με έναν τόσο ερωτικό τρόπο... Ήμουν σίγουρος ότι αν ήμασταν μόνοι μας ως τώρα θα είχαμε φιληθεί εκατοντάδες φορές..!! Τι άντρας ήταν αυτός! Την έντονη στιγμή μας όμως είχε προσέξει και ο Σάκης τον οποίο απέφευγα ερωτικά το τελευταίο διάστημα...Επιστρέφοντας σπίτι άρχισε να με φιλάει, να με διεκδικεί εγώ απομακρύνθηκα με την δικαιολογία ότι ήμουν κουρασμένος και εξαντλημένος... Ο καυγάς που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο...Με κατηγορούσε, μου φώναζε "Θες άλλον??Λέγε...Δεν αντέχω άλλο έτσι...Κάθε βράδυ ξαπλώνω δίπλα σου και δεν μπορώ ούτε να σ' αγγίξω...Τί έχει αλλάξει Μανόλη;;;
    Με απατάς ρε πούστη;;;"...Δεν ήξερα τι να του πω έφυγα σαν κυνηγημένος του είπα ότι χρειαζόμουν λίγο χώρο κ κατέφυγα στο σπίτι της (λεσβίας) κολλητής μου...

    Το ίδιο βράδυ στον ύπνο μου έβλεπα να κάνουμε έρωτα με τον Αποστόλη...Φώναζα το όνομα του... Ξύπνησα ιδρωμένος και είπα στην κολλητή μου "Είμαι ερωτευμένος με τον φίλο του Σάκη, τον Αποστόλη...Τι να κάνω;;;; Τον θέλω τόσο πολύ... Πώς επέτρεψα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό;;; "Εκείνη με αγκάλιασε κ μου είπε "Ηρέμησε κ κοιμήσου Μανολάκη μου αύριο θα τα συζητήσουμε όλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραίος! Βάζελος είσαι ρε γκεουρα;

      Διαγραφή
    2. ΜΑΝΟ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ.ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ?ΑΝΩΜΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  38. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΑΚΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΧΟΥ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΧΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο "ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ"

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ 'ανώνυμε' είσαι υποψήφιος για το 'Χρυσός Ρουφιάνος'

      κοτα

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟ.
      ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ.
      ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ..

      Διαγραφή
    4. κο κο κο κο κοκο
      κο κο κο κο κοκο
      κο κο κο κο κοκο κο κο κο κοκο

      Διαγραφή
    5. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΣΟΥ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
      ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

      Διαγραφή
    6. ρίξε κι ένα "λαλίστατος'" που τό'χεις χωμοτύρι

      Διαγραφή
    7. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ "ΧΩΜΟΤΥΡΙ"
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    8. Ανωνυμε 3:38 για το βραβειο χρυσος ρουφιανος επικρατεστερος οπως γραφει ο μιχου στο facebook ειναι αλλος ο οποιος ειναι μεσα στην ομαδα,στον οποιο ο σπυρος αφιερωνει το γνωστο ροκ τραγουδι {ο ρουφιανος}μην εσυ ξερεις να μας πεις ποιος ειναι?

      Διαγραφή
    9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  41. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ;
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΙΩΝΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ.
    Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ 5-10 ΑΤΟΜΩΝ!
    ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΧΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ εχεις μαθει τη λέξη 'λαλίστατος' και τη λες κάθε δυο φράσεις;

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΛΕΞΗ.
      ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΗ. ΑΝΤΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ. ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΑΛΛΗ.
      ΚΟΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο Γκλεζάκος φίλε μου έχει μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς (όπως κι ο Τσάβαλος και άλλα 3 μέλη της διοίκησης) όχι γιατί δεν έκανε τη δουλειά του, αλλά γιατί η προηγούμενη διοίκηση 'ξέχασε' να δηλώσει 1.100.000.
      Αλλά είναι εκεί και παλεύει για να υπάρχει επόμενη μέρα για τον Πανιώνιο.
      Εσύ τι κάνεις; εκτός από το να γράφεις ανώνυμα στο μπλογκ;

      Διαγραφή
    4. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ "ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ"

      Διαγραφή
  42. του εβαλε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να αναλαβει του Γκλεζακου και των υπολοιπων μελων φιλε 4.07? Δεν διαφωνω ότι έχουν έρθει σε δυσκολη κατασταση αλλά ήταν επιλογή τους. Δεν τους το επεβαλε κανέβας από μόνοι τους ήθελαν να αναλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλο το παραμυθι το ιδιο ελεγε και ο ντεμησ στουσ αεκτζηδεσ και εμενα δεσμευστε τον τραπεζικο μου λογαριασμο (ακουστηκε οτι καποιου του βρηκαν 100 ευρω για τοσο μεγαλη δεσμευση)και απο πισω να κανω ομορφιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είστε ρομπες και μόνο να κρίνετε ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γύριζα στο σπίτι μου ένα βράδυ κατά τις δέκα το βράδυ. Σε κάποια φάση πέρασε δίπλα μου με το αυτοκίνητο του ο κύριος Σωτήρης, ένας γείτονας από την πολυκατοικία. Μου είπε να με πάει σπίτι κι εγώ δέχτηκα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μιλούσαμε και κατά διαστήματα μου έσφιγγε ελαφρά το μπούτι μου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου είχε μια ερημική περιοχή και εκεί ο κύριος Σωτήρης σταμάτησε το αυτοκίνητο. Με μια απότομη κίνηση με φίλησε στο στόμα και μου έπιασε τον πούτσο.

    - «Τι κάνεις εκεί παλιομαλάκα;»
    Έκανα να βγω αλλά η λάμψη ενός σουγιά με καθήλωσε!!

    - «Θα κάνεις ότι σου λέω μωρό μου. Γδύσου!»
    Έριξε μια άγρια ματιά που δεν μου άφησε περιθώρια. Έβγαλα το παλτό μου, το παπούτσια μου, το πουλόβερ μου, το φανελάκι, το παντελόνι και έμεινα με το βρακί. Έριξε το κάθισμα πίσω και με έσπρωξε βγάζοντας μου το βρακί. Έφερε την πούτσα του στο στόμα μου και όταν δεν το άνοιξα με απείλησε με την λάμα.

    - «Σε παρακαλώ, θα κάνω ότι μου πεις.. μόνο άσε τον σουγιά. Δεν μπορώ να ξεφύγω άλλωστε».
    Τον πέταξε μακριά και πήγε να μου τον βάλει στο στόμα μου. Δεν αντιστάθηκα και άρχισε να μου γαμάει το στοματάκι μου. Μετά από λίγη ώρα άρχισα να νιώθω τα χύσια του και να τον γλείφω με προθυμία. Εκείνος το κατάλαβε και γελώντας βγήκε από το στόμα μου.

    - «Πουτάνα! Γουστάρεις έ;»
    Μου άνοιξε τα πόδια και φόρεσε καπότα. Του είπα ότι δεν το έχω ξανακάνει αλλά αδιαφόρησε. Μου την κάρφωσε με την μια.

    - «Ααα! Πονάω!»
    - «Έτσι κοριτσάκι μου».
    - «Δεν είμαι κοριτσάκι. Ααα! Κάνε με να νιώσω γυναίκα».
    - «Σου αρέσει που σου έχω ανοίξει τα πόδια και σε γαμάω;»
    - «Αχ, θεέ μου! Τι μου συμβαίνει; Ναι !Μου αρέσει!»
    - «Έτσι… υποταγμένο αγοράκι σε θέλω».

    Ένιωσα τα χύσια του να κατακλύζουν το κωλαράκι μου και μετά εκείνος βγήκε από μέσα μου και μου φόρεσε το βρακί γρήγορα για να μείνουν μέσα σε αυτό τα χύσια του όπως μου είπε. Ντυθήκαμε και πήγαμε σπίτι. Στην επιστροφή είχε πάλι καύλες και με χούφτωνε. Όταν μπήκαμε στην πολυκατοικία με πήγε στο υπόγειο και μου είπε να τον πιπώσω πάλι. Το έκανα με μεγάλη προθυμία και έπινα τα χύσια του ενώ έπαιζα το πουλάκι μου, το οποίο ήταν γεμάτο από τα χύσια στο βρακί μου. Τελείωσε μέσα στο στοματάκι μου ενώ εγώ γέμισα το πάτωμα. Ντυθήκαμε ξανά. Μέχρι να πάμε πάνω δεν ξεκόλλησε το χέρι του από τον κώλο μου. Με άφησε και ο καθένας πήγε σπίτι του. Πήγα γρήγορα στο μπάνιο και ξεπλύθηκα… Έτσι έγινα GAY…
    -ΛΑΚΗΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΥΟΥΟΥ! ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑ !!!ΤΣΑΤΣΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. στην ομαδα γινεται της τρελης και εσυ γραφεις οτι ασχετο για να ξεσυντωνησεις τον κοσμο.ντροπη και μονο ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Άλλος βλάκας ο Ανώνυμος 3:54 μ.μ.
    επειδή ένα πουστάκι έγραψε μια ιστορία,
    πάει να πει ότι αποσυντονίζεται ο κόσμος του
    Πανιωνίου ???? το έχεις ??? την παλεύεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή