Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Πανιώνιος την Κυριακή από την ομάδα των Ιωαννίνων στην Νέα Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με πάθος,  αλλά ο ¨κύριος¨ Κουκουλάκης είχε διαφορετική άποψη.
Σε μια φάση που  ο Καπάνταης ποδό πατήθηκε από τον ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων και μετά από αψιμαχία των δύο ποδοσφαιριστών  ο διαιτητής έκρινε ότι ο Καπάνταης έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και ο παίχτης των Ιωαννίνων την κίτρινη κάρτα.
Τρελά πράγματα δηλαδή.
Με τον Πας παίζαμε όχι με την Μπαρτσελόνα.
Το μήνυμα το λάβαμε  ότι δεν θέλουν να σωθούμε από τώρα οι υπεύθυνοι τις Λίγκας – κλίκας.
Στα δικά μας όμως ο Καπάνταης δεν επιτρέπεται τέτοια συμπεριφορά και δεν μπορώ να  μην το σχολιάσω.
Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει και αφήνει την ομάδα ξεκρέμαστη.
Είναι ο πιο έμπειρος σου παίχτης,  ένας από τους  πιο μεγάλους ηλικιακά και υποτίθεται ότι από αυτόν περιμένεις πολλά και να δώσει εμπειρίες στους πιτσιρικάδες και αυτός δεν το κάνει αυτό.
Στα  αγωνιστικά τώρα του παιχνιδιού όπως έγραψα και πιο πάνω μέχρι την αποβολή του Λεωνίδα η ομάδα τα πήγαινε μια χαρά, από εκεί και πέρα μετά την αποβολή μέσα σε 5 λεπτά και πριν καλά καλά συνέλθουμε δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ το οποίο ήταν αυτό που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.
Ίσως αν δεν υπήρχε η αποβολή ή αν είχε αποβάλει και τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό αγώνα, επαναλαμβάνω και λέω ίσως.
Παρόλα αυτά η ομάδα προσπάθησε να καλύψει το κενό του επιθετικού και πίεσε αλλά χωρίς ουσία, όλα σταματούσαν τις πιο πολλές φορές έξω από την περιοχή.
Όσο περνούσε ο χρόνος το άγχος γινόταν πιο μεγάλο και όταν καταφέρναμε να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου  ή θα έκοβε ο κεντρικός πολύ καλός αμυντικός τους ή θα την χάναμε μόνοι μας.
Ο Κουκουλάκης όμως ξαναχτύπησε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ μας  σε ανατροπή μαρς συνεχίζοντας το έργο του στην εντέλεια.
Από τους διακριθέντες του παιχνιδιού ήταν ο Γουνδουλάκης και ο Παντίδος.
Ο Φανούρης πάλεψε στο κέντρο έδωσε κάποιες καλές πάσες κέρδισε και την αποβολή του παίχτη των Ιωαννίνων αλλά δεν είχαμε ουσία.
Ούτε όταν παίζαμε 10-10 στον αγωνιστικό χώρο δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.
Το παιχνίδι με την Κέρκυρα εκτός έδρας είναι ο τελικός των τελικών για εμάς.
Έχουμε μπει σε περιπέτειες.
Οπωσδήποτε  πρέπει να νικήσουμε.
Όσο αφορά των κόσμο ήταν λίγο περισσότερος από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά για μένα δεν είναι ικανοποιητικοί η παρουσία.
Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι!!!
Προς την διοίκηση και το προπονητικό τιμ :
Γνωρίζω ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι άθλια και ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε και να τιμωρούμε παίχτες, αλλά μια ¨ κουβεντούλα¨ στον κύριο Καπάνταη πρέπει να του κάνετε για την συμπεριφορά του.
Το μόνο θετικό στον αγώνα ήταν ο μικρός μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου