Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το τρένο συνεχίζει ……!!!!!!!!!

Ο Ιστορικός μας συνέχισε χτες το σερί με τις νίκες επικρατώντας της Καβάλας στο κλειστό της Αρτάκης με 88-71.
Η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην ομάδα του Άγγελου Κορωνιού .
Η απουσία του Γιάνκοβιτς ήταν αισθητή  και ο Παππάς ήταν σε πολλές φάσεις άτυχος με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ.
Η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε στο 3ο δεκάλεπτο φόρτσαρε και πήρε μια διαφορά ασφαλείας,   με το 4ο δεκάλεπτο απλά να παίζουμε χωρίς άγχος να κάνουμε συντήρηση του σκορ και να δίνουν ενθουσιασμό και χαρά στον κόσμο .
Ο Πέιν και ο Μίλμπουρν ήταν αρκετά καλοί και βοήθησαν την ομάδα, ο Κις με 2 εύστοχα τρίποντα σε καίρια σημεία έδωσε ώθηση στην ομάδα, ο Παππάς βρήκε τα πατήματα του και τα σουτ του στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπόγρης βοήθησε με πόντους και ριμπάουντ  και η ομάδα με ωραίες φάσεις και καρφώματα από συνεργασίες καλές έφτασε στην επικράτηση με 88-71.
Στα θετικά  του παιχνιδιού ήταν η παρουσία του Αγραβάνη και του Μοτσενίγκου που τα πήγαν καλά και οι πρωτοβουλίες του Πέϊν και του Μίλμπουρν που βοήθησαν την ομάδα στο να πάει διαφορά  και η καλή παρουσία του Μπούκερ αμυντικά  .
Θετικό επίσης είναι και η 22 ασίστ της ομάδας στον αγώνα και η καλή αμυνα στο  δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βαλουμέ 52 πόντους .
Ο Παππάς ήταν για μια ακόμα φορά πρώτος σκόρερ με  24 πόντους.
Ο κόσμος δεν μπορώ να πω ότι ήταν παρών καθώς περίπου 1000 άτομα ήταν στο κλειστό.
Η ομάδα είναι δεύτερη στην βαθμολογία .
Πότε θα το γεμίσουμε το κλειστό επιτέλους ?
Μόνο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό?
Κύριε Λιανέ σας ευχαριστούμε για την ομάδα που χτίσατε!!


Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού : 18-17, 36-35, 64-49, 88-71

Όι πόντοι των παιχτών μας : Μπόγρης 11, Πέιν 18 (1), Μοτσενίγκος 1, Αθηναίου 3 (3), Κις 8 (2), Μίλμπουρν 10 (1), Αθανασούλας, Μπατής 2, Καββαδάς 6, Παππάς 24 (4), Αγραβάνης 1, Μπούκερ 4.

6 σχόλια:

  1. ολοι αυριο με τουσ παγουραδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εγινε,το ξαναγυρίσαμε;Επαθες καταθλιψη σαν και εμας.Επεσε το μπλογκ πολυ,που ηταν ολοι αυτοι που σου ελεγαν μπραβο να στο γεμίσουν σχολια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MHN TA BAZETE ME TON STAM. OLOI AYTOI ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΣΕΙΣ ΠΥΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ? ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝΕ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ 5 ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ. ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑΜ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΞΑΝΑ? ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ Ο ΣΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ? Ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ? ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΗΤΑ ΣΕ ΗΤΑ

      Διαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή