Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα του κόσμου από την ΠΑΕ για τον δύσκολο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Με μια ανακοίνωση όπου καλεί τους φιλάθλους του Πανιωνίου να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα τελικό με τον Πανθρακικό προχώρησε η ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την Κυριακή ένας προορισμός και ένας σκοπός υπάρχει για όλη την Πανιώνια Οικογένεια. Το στάδιο της Νέας Σμύρνης και η ενίσχυση τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανθρακικό και μας θέλει όλους δίπλα του, στην προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ενώνουμε τις φωνές μας από το πρώτο λεπτό και μέχρι το σφύριγμα της λήξης, προκειμένου να βγει ο Ιστορικός νικητής και από αυτή την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος στις θύρες 2 και 3 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και στις θύρες 4 και 7 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ».

Κατά την γνώμη μου και γνωρίζοντας η ΠΑΕ την δύσκολη χρονιά που διανύει η ομάδα και αγωνιστικά αλλά και λόγω οικονομικής κρίσης θα έπρεπε από τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος  η είσοδος να ήταν 5,οο  ευρώ στις θύρες 2 και 3 και 10,οο ευρώ στις θύρες 4,5,6,7,8 και όχι τώρα που έχουμε φθάσει στο χείλος του γκρεμού να ζητάμε την βοήθεια του κόσμου.
Τέλος πάντων κάλλιο αργά παρά ποτέ!!
Ας συσπειρωθούμε και να ενωθούμε στις δύσκολες αυτές αγωνιστικές !!!
Το γράφω τόσους μήνες να ενωθούμε αλλά με βρίζετε.
ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου