Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καλή επιτυχία Παναγόπουλε…..

Την θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που παραιτήθηκε το Σάββατο μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Κέρκυρα στον πάγκο της ομάδας ανέλαβε από χτες ο μέχρι πρότινος βοηθός του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος
Κωνσταντίνε, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβες στην κρισιμότερη κατάσταση-περίοδο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.
Γνωρίζοντας ότι η ευθύνη και αυτό που ανέλαβες είναι μεγάλη, εγώ να ξέρεις σε στηρίζω.
Σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τον χαρακτήρα σου και το πόσο εργατικός είσαι.
Δεν θέλω να γλείψω κανέναν πόσο μάλλον εσένα.
Επειδή σε γνωρίζω προσωπικά και έχουμε πει και δυο κουβέντες μεταξύ μας και έχω καταλάβει τον τρόπο σκέψεως σου και την φιλοσοφία σου , να ξέρεις ότι σε στηρίζω στην προσπάθεια σου αλλά και θα σε κρίνω εκ του αποτελέσματος!!
Το βαρύ φόρτο εργασίας σου και το αντίστοιχο δικό μου μας έχουν κόψει τις επαφές και την επικοινωνία που είχαμε.
Εύχομαι να μην σου αλλάξει τον χαρακτήρα και σε διαφοροποιήσει η θέση αυτή που πήρες και να μείνεις ο ίδιος απλός, άσχετα αν λίγο έχεις αλλάξει από τότε που σε γνωρίζω.
Σε παλαιότερες συζητήσεις μας οι κουβέντες μας ήταν για συνεργασίες σου με μικρότερους συλλόγους και σου έλεγα μακάρι κάποτε να αναλάβεις τον Ιστορικό μας.
Να που ήρθε η ώρα Κωνσταντίνε!
Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά!!!
Συνεργάτες του Παναγόπουλου που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση χτες  με τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά, είναι ο Αντώνης Μανίκας και ο Νόνι Λίμα.
Η διοίκηση συνεδρίασε μετά την παραίτηση του Ελευθερόπουλου και αποφάσισε να συνεχίσει ο Παναγόπουλος που είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, από το να αναλάβει κάποιος άλλος που θα ήθελε χρόνο να προσαρμοστεί.
Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό σε έναν αγώνα δύσκολο και όπως αναφέρω τώρα τελευταία σε αγώνα τελικό!!
Δηλώσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας έκανε και ο κύριος Κουτλίδης. η δήλωση του είναι :
 Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα την Δευτέρα το πρωί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο όπου και μου ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα είναι οριστική, αμέσως συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε πως πρώτος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πλαισιωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, ήτοι τους Αντώνη Μανίκα, Νίκο Παναγιωτάρα, Νόνι Λίμα, Κώστα Παρούση.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η επιλογή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρείται και είναι η πλέον επιβεβλημένη, καθώς και αυτή που θα συσπειρώσει την Πανιώνια Οικογένεια με στόχο την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου