Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τσαφ τσουφ το τρένο πέρασε και από την Ρόδο!!!!!

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε από την οικονομική κρίση και την δυσκολία επιβίωσης και το πώς θα μεγαλώσω τον μικρό μου γιο, μέχρι τα πιο απλά το χόμπι μας δηλαδή τον Πανιώνιο, ο μπασκετικός Πανιώνιος μας κρατάει ζωντανούς και ενωμένους ακόμα. Και χαμογελαστούς και μας κάνει να ξεχνιόμαστε από την κακή εικόνα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.
Το μπασκετάκι όπως το αποκαλούμε όλοι πρέπει να σταματήσει να λέγεται έτσι και να το λέμε μπασκετάρα και την ομάδα μας να την λέμε ομαδάρα και Πανιωνάρα!!
Το τρένο πέρασε και από την Ρόδο την Κυριακή και απέδειξε ότι δεν είμαστε φούσκα και ότι ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά καταφέρνουμε να νικήσουμε γιατί η φανέλα του Ιστορικού είναι βαριά.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας και στους παίχτες μας και πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Λιανό που επιτέλους μετά από χρόνια  καταφέρνει να κάνει το ακατόρθωτο .
Στον αγώνα το τελικό σκορ 65-70 και μεγάλο διπλό.
Οι Ροδίτες φωνάζουν για την διαιτησία του αγώνα θεωρώντας ότι αδικήθηκαν στις τελευταίες φάσεις.
Με τον ολυμπιακό ή με τον παναθηναϊκό θα φώναζαν?
Σεβαστείτε λίγο το Ιστορικότερο σωματείο στην Ελλάδα επιμελούς!!
Η ομάδα έφτασε στις 14 νίκες στο πρωτάθλημα με μόλις 3 ήττες και ελπίζουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση.
Ένας παλιός  παίχτης μας ο Καλαμπόκης είχε φανατισμό και  πάθος αρκετό και αυτό στοίχισε στην ομάδα του τις όποιες ελπίδες είχαν να νικήσουν.
Ο Μίλμπουρν ήταν ο καλύτερος μας παίχτης και βοήθησε για όσο έπαιξε σημαντικά στο να πάρουμε την νίκη.
Ο Παππάς δεν ήταν στην μέρα του ούτε και ο Γιάνκοβιτς αν και κάποια σουτ τους ήταν κομβικής σημασίας. και του Γιάνκοβιτς και του Παπά.


Δεκάλεπτα : 18-17,32-37,52,51,65-70
Πόντοι Πανιωνίου ( Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 9, Πέϊν 2, Αθηναίου, Μίλμπουρν 18, Αθανασούλας, Μπατής 6,Γιάνκοβιτς 11, Καββαδάς 4, Παππάς 14, Αγραβάνης 2, Μπούκερ 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου