Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Νίκη στο πόλο και στην εξέδρα στην Τούμπα !!!!

Το δύσκολο Σαββατοκύριακο έκλεισε στην Τούμπα με ήττα από τον πάοκ με 4-2 σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας παρά τις απουσίες βασικών παιχτών και την καυτή έδρα του αντιπάλου στάθηκε  μια χαρά στο γήπεδο και ο διαιτητής για μια ακόμα φορά μας στέρησε βαθμό ή και βαθμούς από τον αγώνα.
Δύο φορές ισοφαρίσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Νικήσαμε στην εξέδρα και στα λαμόγια τους δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου ήταν 30 με 50 άτομα και με παρέμβαση του σχολιαστή στους πάγκους να λέει 100 και ίσως παραπάνω.
Μπράβο στα αδέλφια μας τους πάνθηρες που ταξίδεψαν μέχρι την Τούμπα να φωνάξουν και να τραγουδήσουν για τον Ιστορικό μας.
Ακουγόσασταν λες και παίζαμε στην Νέα Σμύρνη!!!
Άλλο αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου θα υπήρχε , καθώς στο πέναλτι που κερδίσαμε στο σπρώξιμο του Καπάνταη από τον Κατσουράνη ο διαιτητής θα έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα καθώς ο παίχτης μας είναι σε προφανή θέση για γκολ και ο αμυντικός είναι ο τελευταίος. Παρόλα αυτά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα μετά από κάποια λεπτά ο ίδιος παίχτης που έπρεπε να έχει αποβληθεί να σκοράρει ένα γκολ που δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβάλει. Ωραίο γκολ αλλά και τυχερό.
Ωραίο γκολ και για τον Ανδράλα που ισοφάρισε σε 1-1 ύστερα από ωραία πάσα του Γουνδουλάκη που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα!!
Το 4-2 μπήκε και το θεωρώ αστείο τέρμα αλλά αυτό λίγο μέτρησε, όλα είχαν κριθεί πριν .
Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72’ Μενδρινός), Κολοβός Αραβίδης, Καμπάνταης (80’ Οκόγιε)
Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ασλανίδης, Ντούνης, Κοντοχρήστος, Καρτσαμπάς

Το Σάββατο το απόγευμα το τρένο του μπάσκετ σταμάτησε στο Ρέθυμνο καθώς χάσαμε με 78-68 από τον Αγόρ.
Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ήταν επηρεασμένη από τους τραυματισμούς μέσα στην εβδομάδα καθώς ο Κις, ο Παππάς και ο Μπόγρης δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και έτσι το έργο ων παιχτών του Σφαιρόπουλου ήταν δύσκολο σε μια καλή ομάδα όπως είναι του Ρεθύμνου.
Δεν πειράζει συνεχίζουμε και πάμε για την νίκη στην αγωνιστική που έρχεται.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 38-32, 61-51, 78-68 
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης (1ριμπ., 2λάθ., σε 2'49''), Πέιν 3 (1/1δίπ.), Αθηναίου, Κιζ 2, Μίλμπουρν 19 (5/6δίπ., 1/3τρίπ., 3ασ.), Αθανασούλας 5 (4ριμπ.), Μπατής 4 (7ριμπ.), Γιάνκοβιτς 9 (1/1δίπ., 2/5τρίπ.), Καββαδάς 7 (2/2δίπ., 1ριμπ.), Παππάς 8 (2/5δίπ., 5ριμπ.), Αγραβάνης 1, Μπούκερ 10 (5/7δίπ., 2ριμπ.)


 Λίγο νωρίτερα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος υποδέχτηκε την Ηλιούπολη σε έναν αγώνα που η ομάδα είχε ανάγκη την νίκη και τα κατάφερε παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Συγχαρητήρια στους πολίστες μας και σε όσους βρέθηκαν και βοήθησαν την ομάδα να νικήσει.
ΤΟ δεύτερο και το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν αυτά που συντέλεσαν στην νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 8-6.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-1, 1-2, 2-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ., Θωμάκος 2, Τζαμαντάκης 1, Φούτρης 1, Σάκιτς 3, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.

214 σχόλια:

  1. μια νικη με τα σπουργιτακια τη Δευτέρα και μετά άντε γεια. σωθήκαμε κατα 90%. με τη μαγκια μας, και τα φρύδια μας... χωρίς βρωμερές συμμαχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχονται και πολλές φάπες.
    Τους Ίωνες δεν τους σώζουν ούτε οι περικεφαλέες.
    Γιατί οι φάπες θα είναι σβουριχτές.
    Και έχει ένα χέρι σαν φτυάρι.
    Αμάν Παναγιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΠΑΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o παναγοπουλοΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΧΑΣΜΑ.
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥΓΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

      Διαγραφή
  6. τι ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΙΡΜΟΣ??? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε πάλι, αρχισατε τις μαλακιες, άφησα λίγο τα σχόλια ελεύθερα και τα γαμησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΑΜ ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ BR FUN KAI AMAMAN ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.ΕΠΕΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΜΑΣ. ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΖΙΜΑΝΙ.ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑΜ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ, ΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ? ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O BR FUN TO ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ-ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΑΜΑΝΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΣΗΝΥΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΜΑΚΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΜΙΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΖΟΝΙΟ, ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σταματη 13 σχολια εχεις σε λίγες ωρες.
    καλυτερα ηταν πριν που δεν υπήρχε κανένα.. έτσι γίνεται διάλογος
    κάνουμε και ωραιο χαβαλε, μην τα περνεις ολα σοβαρα. κομπλέ είμαστε... πανιωναρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΙ Ο ΝΤΟΥΝΗΣ

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ .ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΙΩΝΕΣ ΑΝΤΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέμα είναι ότι δεν κολλάω εγώ φίλε, απλά δεν είναι ωραίο να γράφουν ανώνυμα σχόλια και να βρίζουν σπίτια , μάνες και να απειλούν και να μιλάνε για φάπες στους ίωνες, η να λένε η διοίκηση έφαγε χρήματα, ή οι πάνθηρες πληρώνονται από την διοίκηση και οι πάνθηρες μετά έβγαιναν ορθά και έβριζαν και έλεγαν να τους τα πουν οι ανώνυμοι αυτά στο κλαμπ.. Πανιώνιοι είμαστε όμως ρε παιδιά, αφήστε τις απειλές!! .
    Ξανά άνοιξα τα σχόλια όχι γιατί δεν γράφει κανένας ή γράφουν λίγοι και με πιάνει κατάθλιψη, σιγά, στα αρχίδια μου κιόλας, τα άνοιξα γιατί ο σκοπός της δημιουργίας του μπλοκ μου ήταν για να γράφω την γνώμη μου και να την συζητώ με τους συνΠανιώνιους, και σίγουρα ήξερα ότι με πολλούς θα συμφωνούσα και με πολλούς θα διαφωνούσα.
    Σχόλια είναι δεκτά αλλά πάντα σε ήρεμα πλαίσια και μέχρι ένα σημείο υπομονής.
    Θα τα αφήνω ελεύθερα αλλά αν βλέπω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει θα τα διαγράφω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
      ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣΧΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
      ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

      Διαγραφή
  16. Γιώργο φιλε μου αν εισαι εσύ που καταλαβα ηρεμα, οι Πανιώνιοι μια ζωη χολι θα βγαζουν. αφού τους ξέρεις, αυτός που γραφει για φαπες στους ιωνες, μπορει να σε δει σε λιγο στον δρόμο να ξερει ότι είσαι στους ιωνες ή στους πανθηρες και να σου μιλάει να είναι μια χαρά. και μετά να ξαναμπει στην ανωνυμία και να γραψει την παπαριά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσιιιιι
      Από το πληκτρολογιο ολο γαμανε και απο κοντα πιπες
      χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  17. MHN TSIMPATE IONES APLOS THELOYNE NA SAS EKNEYRISOYNE GIA NA KANOYNE KATAMETRHSH O PROTOS BGHKE GIORGOS K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ 5 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ 8 ΜΕΙΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΙΝΑΝΕ 5. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΧΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΣ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ 5 Η 8 ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ .Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΙΩΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΩΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ? ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ Η-Η-ΗΡΩΕΣ

      Διαγραφή
  21. ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΤΛ.ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΙΩΝΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ή ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ?
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΜΙΧΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΩ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΔΙΑΚΡΙΣΟΥΛΕΣ ΒΛΕΠΩ, Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΕ ΒΡΙΣΑΜΕ ΦΙΛΑΘΛΕ ΠΑΝΙΩ
    ΝΙΕ ;ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ ;ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδω ειχαμε προεδρους που δουλευαν για το ποκ οι απλοι φιλαθλοι σας πειραξανε .Δεν με νοιαζει πως αλλα να σωθω θελω ειτε με τον εναν η τον αλλον τροπο αυτο θα γραφτει στην ιστορια.χεστηκα το πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ? ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΑΥΡΟ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

      Διαγραφή
    2. nai file, to lathos itan poy enas syndesmos anelabe tin dioikisi.

      Διαγραφή
  27. Οι ιωνες δεν ειναι του μιχου η του γκλεζακου.ξεκολλατε επιτελους λες κ σας κλεισανε το σπιτι κανετε .Μονο η κοτολεσχη εβγαζε τοσο μισος μαζι μας γιατι ποτε δεν ενωθηκαμε μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ? ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΠΟΡΤΑ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΩΡΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

      Διαγραφή
    2. λεσχη ιωνων καλο ακουγετε

      Διαγραφή
    3. ολο μαλακιες ειστε, το προβλημα της ομαδας είναι οκοσμος της. Σταμάτης

      Διαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΩΝΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ,Ο ΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλε 3:43 στις 5/3/2013 θα κρίνω εγώ πια σχολια θα διαγραφω, δεν κρινω βαση φιλιας ή συνδεσμων ή διοικησης. φίλε 10:34 στις 5/3/2013 τον Γιώργο τον ξέρω κι μάλιστα καλά γιατί είχε τα ΑΡΧΊΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΈΝΑ,΄
    Εγώ ο Γιώργος, ο Γκλεζάκος , ο Μιχου που αναφερεστε εσεις οι ανωνυμοι φαινομαστε, εσείς? αφησα τα σχολια και μέχρι στιγμης δεν εχω σβήσει κανενα, αλλα αν συνεχισουν να βγαζουν χολη θα σβηνω, ΕΛΕΟΣ ΡΕ! Ο Γιώργος βρίζει? τι ειπε δηλαδη? και ακομα αν έβρισε δεν κανω διακρισεις επειδη είναι φίλος μου, αν και θα μπορουσα να το κανω, ο Γιώργος εγραψε ότι έγραψε αλλά έβαλε και το ονομά του, είχε τα αντερα. αυτη είναι η διαφορά. οπως και εγω φαινομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σταματη το εορτολόγιο δουλεύει;Ο Ησύχιος γιορτάζεται στις 2/3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ? ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν εχω θεμα με τους ανωνυμους αν ειχα δεν θα γραφατε, αλλα οταν γραφεις κατι για επωνυμα ατομα καλο ειναι να γραψεις και εσυ σαν επωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12:49 δουλευει το εορτολογιο ΕΥΘΑΛΙΑ (Ευθαλία, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θάλια, Θάλεια, Θαλίτσα, Θαλιώ, Ευθαλια, Ευθαλιτσα, Ευθαλιω, Θαλια, Θαλεια, Θαλιτσα, Θαλιω) 2 Μαρτίου
    ΗΣΥΧΙΟΣ (Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία, Ησυχιος, Ησυχης, Ησυχια) 6 Μαρτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΦΟΠ Κ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΜΕΣΑ Κ ΜΙΛΑΓΑΜΕ .ΟΙ ΙΩΝΕΣ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ.Η ΛΑΣΠΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Κ ΟΡΙΑ Κ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ;ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Κ ΛΥΣΕΙΣ .ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΑΚΑΡΙ Ν ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΛΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΤΕ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ.
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τι να ανεβασω φιλε ανωνυμε? το ζητω το μπλοκ του Σταματη το μπλοκ της διοικησης και των ιώνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δηλαδή πιστεύεις ότι το blog μου αντιπροσωπευει την διοικηση και τους Ίωνες?
    Γιατί?
    Στην πιο πάνω αναρτηση μου δεν γράφω ότι αργησε η διοικηση να βγάλει ανακοινωση για τις διατησιες?
    Πιο παλιά δεν σχολιάζω για την διοικηση?
    Σε κάποια πράγματα σχολιάζω θετικά και σε κάποια αρνητικά.
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
    Οχι προσωποπανιωνιος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:03 τι με βρισατε λες? Δεν καταλαβαινω. Εγώ είμαι ο Σταμάτης, ο Γιώργος είναι άλλος, αλλά είχε τα καρυδια να πει το ονομά του και είναι υπαρκτό, σε αντιθεση με εσενα ανωνυμα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. παντως περναμε ωραία και το μπλογκ σου σταματη εχει χαβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.37 ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΔΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΤΑ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΚΟΜΠΑ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ? ΠΟΤΕ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ. ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  41. 6.45 λιγο ειναι 40 λεπτα σε καθε εντοs επι 2 παιχνιδια το μηνα συνολο 80 λεπτα. Δεν ειναι και για χορταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σιγα ρε αγριοι, από την εποχή του κιντή και του κατσιφαράκη όλο φάπες ρίχνετε... δεν κουράστηκε το χέρι σας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν κατάλαβες, δεν τις ρίχνουμε εμείς, άλλος θα τις ρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και ποιος να με πειράξει και γιατι; Απο την διοίκηση και γενικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τελικά ποιος τις ρίχνει τις φαπες; Ε ανωνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Απο τον σταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΩΝΥΜΕ 6.45 ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ Κ ΚΟΤΑ ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΙΩΝΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Κ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΒΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ )ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Ν ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΩΝΕΣ ΣΕ Η- Η- ΗΡΩΕΣ

      Διαγραφή
  49. σύγχρονη ελλάδα..
    δεν φτάνει που ειναι με το ζόρι 5 άτομα και δε γεμίζουν ταξί, μας απειλούν κιόλας... πανιώνιος είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΟΤΑ ΜΠΙΝΕ 10:15 ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΡΩΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ! ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 10:13 ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΕΛΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΗΠΩΣ? ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ , ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:04 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΤΩΣΕΣ ΤΟΣΟ? ΧΑΛΑΡΩΣΕ.... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ... ΠΛΑΦ... ΠΛΑΦ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. σταματη διδαξε ηθος!
    μην βριζεις τους μπινεδες και τις κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΣΤΑΜ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. .ΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΚΛΑΙΩΩΩ. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 12:05 δεν τσιτωσα ρε χαζουλη ανωνυμε, σου απαντησα οπως σου αξιζει ακριβως, τωρα αν τρωω παντοφλα ή όχι ασε να το ξέρω εγώ. Περναω πολλη ωραια με την συζυγο μου και με το μωρακι μας και ετοιμαζιμαστε και για δευτερο αν σε ενδιαφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 12:08 δεν εχω να διδαξω τιποτα και σε κανενα.
    Απλά ξανα ανοιξα τα ανωνυμα για να υπαρχει διαλογος αλλα τελικα η μαλακια παει συννεφο. επιπεδο 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. φιλε 1:15 ας αφησουμε τις μητερες στην υσηχια τους, τι φταινε αν εχουν κανει παιδια μαλακες? παρολα αυτα ήταν με δοση χιουμορ καλό. και εγω ισως να παραφερθηκα που αναφερα συγγενικο προσωπο αλλα και η μαλακια εχει και τα ορια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σημερα το φαγητο αλλαξε εχει παστιτσιο...δεν βαρεθηκατε να κρινετε τα παντα κ τους παντες ;εγω βαρεθηκα γι αυτο το λογο πανιωναρες θα ειναι το τελευταιο μου ματς αυτο με την ξανθη..δεν θελω να ξαναπατησω ...ας συνεχιζουν να πηγαινουν εσεις που μονο εσεις αγαπατε την ομαδα.η φαγομαρα κ το σαρακι που τρωει τον ιστορικο δεν εχει τελειωμο...ευχομαι να μπειτε μπροστα κ να κανετε περισσοτερα απ οσα εκαναν καποιοι φιλαθλοι.να στε καλα ολοι κ χωρις φαγοματα αυτη μας καταστρεφει κ την τρεφουμε εμεις οι ιδιοι.πανιωναρα στη καρδια κ στη ψυχη ποτε ξανα γηπεδο.ενα ασημαντο μελος των ιωνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σταμάτη από ότι βλέπω, μόνο εσύ και οι Ίωνες βρίζετε στο μπλογκ, ή μήπως κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΦΙΛΕ 2:42 ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΘΥΜΩΣΕ Ο ΑΓΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ. ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΑΜ?>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. οχι φιλε 3:46, απλα αγανακτησε ο φιλος και ειπε να κοψει το γηπεδο, αλλα κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να το κοψει το γηπεδο κανενας, ολοι χρειαζομαστε, ο καθενας εχει την αποψη του, δεν μπορει να συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 2.42 ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΩΡΕ ΕΙΣΑΙ ΙΩΝΑΣ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου ρε ειρωνικε τυπε ανωνυμε,Σταματης

      Διαγραφή
  69. ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΩΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    3. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ

      Διαγραφή
    4. αν και ο Σταματης από ανωνυμος δεν ειμαι εγώ 10:51, μαλλον εισαι δειλος να γραψεις το κανονικό σου όνομα. αλλά ναι ο κόσμος δημιουργεί θεμα στον Ιστορικό

      Διαγραφή
    5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ

      Διαγραφή
    6. το σπαθι να μην το παραδωσετε στο περιπτερα γιατι την ωρα που θα τρεχετε αντι να βαλετε την ουρα στα σκελια βαλτε το σπαθι χελωνιτζακια

      Διαγραφή
    7. 2:47 πανιβλακα που θες να το παιξεις εξυπνος, εγω ρε ηλιθιε δεν ειπα οτι μονο εγω υπαρχω σαν πανιωνιος Σταματης, αλλά επειδη το μπλο ειναι δικο μου και επειδη οι παρεξηγησεις ειναι πολλές καλό θα είναι ο Σταμάτης που γραφει να λέει ότι δεν είναι ο μπλογκερ, καταλαβες τωρα? οσο για το υπογειο δεν ειμαι σε κανενα υπογειο, αν τους ψεκαζουν δεν ξερω, πηγαινε την Δευτερα να δεις.

      Διαγραφή
    8. 2:50 πολυ μαγκια εισαι, για ξεκαβαλα λιγο,

      Διαγραφή
  70. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ε? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΑΣΤΟ

      Διαγραφή
    2. φίλε 11:10 φταιει ο κόσμος και η διοικηση, λεφτα δεν υπαρχουν αναλαμβανει κανενας? εδω ο παο με εκκατομυρια κοσμο και δεν εχει λεφτα αλλα εγω όταν μιλαω για ενοτητα και οχι προσωπικες κόντρες και προσωπολατριες, πανω από όλα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με λένε γραφικό και αλλα τετοια.

      Διαγραφή
    3. φιλε 11:20 εγω οπως λες δεν εχω μυαλο, θες να μου βαλεις εσύ που σου περισευει?αλαθητο και απειροβλητο δεν ειναι κανενας, φιλαράκια μου είναι όλοι οι πανιωνιοι, κοντρες εχω μόνο με αλλους φιλαθλους αλλων ομαδων, με δικους μας δεν εχω να χωρισω κατι γιατι δεν εχω καμια σκοπιμοτητα ουτε να βγαλω κατι, εσυ εχεις μηπως?

      Διαγραφή
    4. ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΩΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΕΧΑΛΑΤΖΗΣ, ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ?
      ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ).
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

      Διαγραφή
    5. φιλε 12:48 σου ξαναλεω δεν ειμαι με κανεναν, ειμαι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, τα σχολια που κανετε για την διοικηση δεν με απασχολουν, κακος ανελαβαν φιλαθλοι την διοικηση, αλλα αυτο ηταν δικο τους προβλημα οχι δικο μου, ιωνες, πανθηρες λεσχη εχω φιλους και μιλαω με ολους, ποιος ειναι οτρεχαλατζης? σου ξαναλεω φταει η διοικηση, τον κουτλιδη δεν τον ξερω, αλλα ποιος αναλαμβανει τωρα? τι προτεινεις? ενοτητα εγω παντα το ελεγα και με εκραζαν.

      Διαγραφή
    6. ΣΤΑΜΑΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ,ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
      ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΕΡΑ.
      ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Η ΠΛΕΜΠΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
      ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ.
      ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    7. φίλε 2:50 η προταση σου ειναι καλη, συμφωνω, ας κανουν γενικη συνελευση, πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι? οσο για την ενοτητα που λες, εγω φωναζω συνεχεια για ενοτητα, τωρα αν η διοικηση δεν το θελει που λες εγω ειδα οτι στο παιχνιδι με τον πανθρακικο το εβαλε 5 ευρω το εισιτηριο στην 2 και 3 και 10 στις υπολοιπες και το το γηπεδο ηταν αδειο,
      και την Δευτερα πάλι τις ιδιες τιμες θα εχει για να δω κοσμο

      Διαγραφή
  71. Εχουμε κ απ του σπιτιου οταν πας γηπεδο τα θες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γι αυτο θα μεινουμε χιλια ατομα κολοοπαδοι χωρις κουλτουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΛΟΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΟΥ ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΟΚ ΤΟΥ ΚΟΥΤΛΙΔΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ! ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ? ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ, ΓΕΡΟΛΑΔΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΣΥΝΦΩΝΩ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕ??????????
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΤΗΣ?
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ????
      ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΗΡΙΣΟΥΝ?????

      Διαγραφή
    4. Αυτοί δεν θα γυρίσουν.
      Στην πιάτσα κυκλοφορεί πως άλλοι θα γυρίσουν με ειδικότητα στις φάπες

      Διαγραφή
    5. ο Ραμνταν

      χαχαχχχαααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΙΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΕΚΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ) και παιζετε για την δοξα και την φανελα. ζητω οι κουλτουριαρηδεs

      Διαγραφή
  73. ανωνυμε 11:11 και 11:12 μην χαρακτηριζεις, υποστηριξε την αποψη σου χωρις χαρακτηρισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. φιλε 12:30 δεν ασπαζομαι κανεναν Κουτλίδη όυτε το επαιξα κουλτουριαρης, εμενα με ενδιαφερει η ομαδα, φίλε 12:35 με ειρωνιες δεν υπαρχει λυση, ενοτητα μπορουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. οσο αφορα το σχολιο ότι ο κοσμος είναι η πληγη ναι γιατί οκόσμος βγαζει χολή για όλα, τι προτεινει δεν μας λέει όμως. κοιταμε να βγαλουμε το ματι ο ενας στον αλλόν. στην αναρτηση που εχω τον 4,5 μηνων γιο μου στο μπασκετ δεν το σχολιασε κανενα, γι την νικη στο πολο και την εξεδρα στην τουμπα τιποτα, για την διοικηση στο φουλ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ ΝΙΚΟ ΡΙΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
    ΜΕ 5 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΞΕΣΠΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΣΤΕ?
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. ΟΥΤΕ 3 ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν θα αλλάξω τακτικοί λοιπόν, επειδή εμένα το γήπεδο δεν θα μου το κόψει κανένας, δεν θα μου βγει το όνομα, εγω είμαι Μόνο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Στα αρχιδια μου η διοίκηση και οποίος διοικεί, δεν υποστηρίζω κανένα! Οπότε ας φύγουν όλοι να αναλάβουν άλλοι!

      Διαγραφή
  78. Λοιπον ακουστε ολοι......αααα ψιου....ααα ψιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παρασκευή μεσημέρακι ....ας επέμβει ο τσοντάκιας με κάτι special

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΠΟΛΥ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ ...ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΣΕΛΙΟ Κ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Κ ΠΙΑΣΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
      ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΡΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.
      ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ.
      Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΦΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Η ΤΟΝ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
  81. και ο Γιωργος ο τσοντακιας με την 25αρα την ατελειωτη ειναι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΡΕ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ Θ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ; ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ.
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΙΧΟΥ ΔΕΝ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Παρακολουθώ το μπλόγκ αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω σχόλιο.
    Αυτό που μου αρέσει στο μπλόγκ είναι η ποικιλία των απόψεων και πιό πολύ από όλα η δημοκρατικότητα του διαχειριστή που αφήνει όλα τα σχόλια ελεύθερα χωρις κοψίματα και λογοκρισία.
    Το γεγονός ότι υπάρχουν μερικές φορές αντίθετες απόψεις και αιχμηρά σχόλια δεν είναι απαραίτητα κακό, αντίθετα μας βοηθάει να καταλαβαίνουμε και να λύνουμε τα προβλήματα της Πανιωνάρας μας.
    Αρκεί να μην υπάρχουν βρισιές, προσβολές και λεκτικοί προπηλακισμοί.
    Αγαπητέ Σταμάτη και πάλι συγχαρητήρια και να χαίρεσαι τον πανέμορφο Πανιώνιο γυιό σου (τον είδα στη φωτογραφία).
    Τέλος πιστεύω ότι αν και με καρδιοχτύπι τελικά θα σωθούμε.
    Με Πανιώνιους αδελφικούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
    2. alterego σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ευχομαι ο πανιωνιος να ξαναμεγαλουργησει, οι καιροι ειναι δυσκολοι, μακαρι να τα καταφερουμε, ενοτητα φιλε, ευχαριστω και για το παιδι μου που αναφερες, οσο για τα σχολια τα αφησα ελευθερα ξανα γιατι ειναι καλο να υπαρχει ελευθερία λογου, αλλα σε νορμαλ πλαισια

      Διαγραφή
    3. φιλε 9,30 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ακου ομως κατι, φιλοι μου ειναι ολοι οι πανιωνιοι, τωρα αν εχουν ππροσωπικο συμφερον δεν το ξερω, αλλα τι να κανω και αν εχουν? ολοι θα κριθουν. και εσυ που δεν ξερω ποιος εισαι για να εισαι πανιωνιος φιλος μου θα εισαι

      Διαγραφή
  86. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ. ΟΣΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΓΑΤΟΝΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ:
      ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ
      ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ
      ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? Ο ΜΙΧΟΥ? ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ?

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΚΟ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

      Διαγραφή
    5. ασχοληθειτε ρε με την ομαδα και αφηστε τι κανουν οι αλλοι, ελεος, μηπως θελετε να μπειτε εσεις στην διοικηση και σας κοφτει ετσι?

      Διαγραφή
    6. ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
      ΕΛΕΟΣ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
      ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ?
      ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
    7. Ρε δεν ντρέπεσαι που θα μας πεις να ασχοληθούμε με την ομάδα. Εμείς που κάθε μέρα περνάμε από το γήπεδο, παρακολουθούμε έστω και σπάνια προπονήσεις στο Κορωπί και πηγαίνουμε όποτε μπορούμε σε επαρχιακά παιγνίδια.
      Μιλάς εσύ που εμφανίζεσαι σαν κομήτης, εαν εμφανίζεσαι, μόνο τις Κυριακές στα εντός έδρας παιχνίδια;
      Άντε σοβαρέψου γιατί έχεις πάρει πολύ αέρα.
      Άνοιξες ένα μπλόγκ και το παίζεις ξερόλας.
      Σοβαρέψου και ξεκόλα από το άρμα της διοίκησης.
      Θα μάθεις να ακούς όλες τις απόψεις και να σέβεσαι τη γνώμη όλων Πανιώνιων και όχι μόνο των φίλων σου.
      Αυτό σημαίνει Πανιώνια ενότητα και όχι αλα καρτ υποστήριξη των δικών μας.

      Διαγραφή
    8. Η Διοίκηση ΕΙΝΑΙ η Πανιώνια αξιοπρέπεια
      Όταν την έχουν κάνει όλοι σαν τα ποντίκια είναι οι μόνοι που στέκονται δίπλα στην ομάδα

      Αλλού την προπαγάνδα σας

      Διαγραφή
    9. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

      Διαγραφή
    10. 2.22 O ΜΙΧΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΛΩΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

      Διαγραφή
    11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, Ο 2.22 ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΜΙΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ?

      Διαγραφή
  87. OI ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΘΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΛΕΕΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΗΛΙΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΑΚ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΤΙΟΤΑΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΗΛΙΟΥ.
    ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΡΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΓΗΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πληρωστε εσει αφου δεν σας κανει ο παναγο και φερτε τον μουρινιο, ή μαλλον τον βαζακα. αντε τωρα σας ενοχλει και ο παναγοπουλος. κατινες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OTAN ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Ε? ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. 12:09 ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

      Διαγραφή
  92. ελατε και στο γηπεδο να υποστηριξετε την ομαδα, πληρωστε και κανενα εισιτηριο να μπορουν να συντηρησουν τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο να μην το λεs σε εμαs αλλα στον μιχου που οταν ηταν στην παε κατηγορουσε οσουs δεν πηγαινανε γηπεδο και τωρα εχει εξαφανιστει αντε καιρο να βοηθησει οικονομοικα την ομαδα με ενα εισητηρειο η πανιωναρα πανω απο ολα

      Διαγραφή
    2. το τελικό σίγμα (ς) βρίσκεται στο γράμμα W
      πρέπει να είναι μεγάλη ταλαιπώρια να αλλάζεις από τα ελληνικά στα αγγλικά κάθε λίγο

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  93. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ.
    ΟΠΩΣ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΠΩΣ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

      Διαγραφή
  94. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΨΟΥΝΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΒΑΖΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ , ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ. ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΒΡ ΦΑΝΑΤΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΜ. ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΩΝ1998 ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 157 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ 200ΑΡΗΣ ΨΩΛΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΩΛΑΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ?

      Διαγραφή
  96. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, ΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ Β ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. KΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. A re glezako moynopano ekanes pali xontri mpaza pali ta konomises is baros tou panioniou.....koita na deis stamati pou tora tha sou kleisoune to mplok,giati fobounte tis apokalipsis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 10:40 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
      ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΕΠΑΙΞΕΣ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.
      ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΙΩΝΕΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ ΡΕ" ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΚΑΛΙΝΟ.
      ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. φιλε 1:08 επειδη ειμαι αντρας και φοραω παντελονια, ειμαι ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ και τιποτα αλλό, εχω περασει καλος ή κακος απο όλα τα κλαμπ,πανθηρες, σφοπ,λεσχη ιωνες. φιλους εχω πολλος απο την ομαδα και μαλλον απο οτι βλεπω και εχθρους, το μπλοκ το ανοιξα για να γραφω την γνωμη μου και να συνομιλω με πανιωνιους, οχι για να κοντραρομαι ομως, να κοντραριστωμε αλλους οπαδους ναι αλλα οχι με Πανιωνιους.οτι προβλημα εχει καποιος με οποιονδηποτε καλο ειναι να του το πει μπροστα του,χαρακτηρισμους με βρισιες ειναι δειλια. κοκοκο δεν εγινα ποτε, την προηγουμενη φορα τα σχολια ειχαν ξεφυγει,οταν φτανεις στο επιπεδο να βριζουν σπιτια, μανες και οικογενειες ειναι λογικο να τα κλειδωσω τα σχολια μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα, ναι πολλοι φιλοι με ειχαν παρει και απο πανθηρες και απο απλοι πανιωνιοι και μου ειπαν να κλεισω τα ανωνυμα, υα το εκανα ετσι και αλλιως απο μονος μου, δεν μου το επεβαλε κανενας, οι μεν κατηγορουσαν τους οργανομενους οτι χρηματοδοτουντεαπο την διοικηση οι δε με τον τροπο τους εβριζαν και εδιναν ραντεβου και προς τιμην τους εγραφαν και το ονομα τους ομως απο κατω. εσυ τι θα εκανες στην θεση μου? δεν θα τα κλειδωνες τα σχολια? Παπαγκαλινος δεν ειμαι καμιας διοικησης.

      Διαγραφή
  103. ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΤΣΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΥΡΑΤΗ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ 2 ΛΟΓΑΚΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠ0ΥΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ , ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε 11:14 με ξερεις καλα?
      Κοτα δεν υπηρξα ποτε, κοτα λυρατη και ανωνυμη εισαι εσυ που κρυβεσαι στο πληκτρολογιο σου, λογακια δεν μου λεει κανενς, χαρακτηρισμους να τους πεις στους ιδιους αν εισαι αντρας, ο παλμος μπορει οντως να ειναι αυτος αλλα εγω για μενα δεν δεχομαιχαρακτηρισμους. το τι εχει τελειωσει η διοικηση στα αρχιδια μου να στο πω πιο απλα.

      Διαγραφή
  104. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΣΠΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ Ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΡΟΕΔΡΕ -ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ

      Διαγραφή
  106. ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ... ΚΑΜΙΑ ΓΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ? ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΧΕΡΙΑ?
    ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ. BRFANATIC - AMANAN - ΦΕΡΜΙΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΖΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ... ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12;46 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΤΕΡΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

      Διαγραφή
  107. ΡΕ ΛΕΣΤΕΡ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΙΝΕΙΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 11:47 φίλε μου επειδή ίσως να φαίνεται έτσι έξω ότι υποστηρίζω την διοίκηση θα αλλάξω τακτική, λοιπόν το μπλοκ λέγεται ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
    Εάν ήμουνα με την διοίκηση θα ήμουν και στους Ιωνες ακόμα.
    Δεν είναι λογικό αυτό που γράφω?
    Υποστήριξα άτομα που γράφονται επώνυμα από κάποιους ανώνυμους.
    Τώρα αν αυτά τα άτομα βγάζουν από τον Πανιώνιο δεν το γνωρίζω, αν το γνωρίζεται εσείς με στοιχεία υπαρκτά τότε βγάλτε τα στην φόρα.
    Εγώ είπα ότι όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους,
    Όχι να χρεωθώ εγώ όμως και για την ομάδα ότι είμαι διοικητικός.
    Αποστάσεις θα κρατήσω, θα έρχομαι θα βλέπω την ομάδα και δεν θα μιλάω πουθενά γιατί όλοι τελικά ξέρουν τα πάντα εκτός από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 12:52 να ντραπώ γιατί?
    Και εγώ περνάω αρκετά συχνά από το γήπεδο,
    Τα τελευταία χρόνια ναι έχω κόψει δεν πηγαίνω στις προπονήσεις λόγω του νεογέννητου και των υποχρεώσεων , βέβαια υπήρχαν χρονιές που έτρεχα και στο Κορωπί και σε αγώνες ερασιτεχνικούς και ξημεροβραδιαζόμουν στο γήπεδο. Με γνωρίζεις?
    Ξέρεις ποιος είμαι?
    Ρώτησε πρώτα και μετά πες για μένα.
    Έχω ρίξει πολλά χιλιόμετρα για τον Ιστορικό μας.
    Έχω χαλάσει πολλά ευρώ, ή χιλιάρικα πιο παλιά για τον Ιστορικό μας και δεν έχω πάρει ούτε σεντς από την ομάδα και ποτέ δεν θα πάρω, δεν έχω κανένα όφελος από την ομάδα και έχω πάει σε πολλούς εκτός έδρας αγώνες, και σε δύσκολες εποχές, και ξύλο από άλλους οπαδούς του ποκ στην Νίκαια που μεγάλωσα και διάφορα άλλα. Έχω βοηθήσει με τον τρόπο που μπορώ συν Πανιώνιους όταν είχαν πρόβλημα.
    Παίρνω από το 1999 αν θυμάμαι καλά ανεξαρτήτως διοίκησης διαρκείας, ακόμα και φέτος που είμαι δύσκολα οικονομικά αγόρασα διαρκείας για 2 χρόνια.
    Αέρα από πού το κατάλαβες ότι πήρα?
    Ούτε σαν κομήτης εμφανίζομαι μόνο στα εντός έδρας όπως λες ούτε ξερόλας το παίζω και δεν είμαι σε κανένα άρμα, σου ξανά λέω το μπλοκ το άνοιξα πριν 3 χρόνια περίπου επειδή είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ να συνομιλώ με ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ, αλλά βλέπω ότι κοντράρομαι με ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ δυστυχώς.
    Στην ζωή μου έχω μάθει να ακούω, αλλά δεν μπορώ να συμφωνώ με όλους, έχεις την γνώμη σου και έχω την δική μου, μπορεί να συμφωνούμε μπορούμε να διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ? ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι για την απάντησή σου.
      Συμφωνούμε στα περισσότερα.
      Ότι λες για σένα ισχύει και για τους περισσότερους Πανιώνιους.
      Σαν Πανιώνιο σε εκτιμώ, σε αγαπώ και σέβομαι τη γνώμη σου.
      Το μόνο που διαφωνώ μαζίσου, είναι το χούι που έχεις να πετάγεσαι σαν ελατήριο και να το παίζεις αυτόκλητος υπερασπιστής της διοίκησης και των Ιώνων.
      Οι περισσότεροι Πανιώνιοι όπως και εγώ δεν έχουν τίποτε με την διοίκηση και τους Ίωνες. Έχουν όμως πρόβλημα με τα σφάλματα και τις παραλείψεις τους.
      Κράτησε όπως σου γράφει και ένας άλλος φίλος παραπάνω τις αποστάσεις και μείνε στο πολύ σωστό και πετυχημένο σλόγκαν σου "ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ". Με αυτό συμφωνούμε όλοι οι Πανιώνιοι.

      Διαγραφή
    3. 1:48 απλα εξηγω το ποιος ειμαι γιατι παρεξηγησεις γινονται ευκολα.

      Διαγραφή
    4. φιλε 2:39 δεν υπερασπιζομαι κανεναν απο καμια διοικηση, απλα δεν μου αρεσει να βριζουν καποιον επωνυμα και να γραφει και να κατηγορει ο αλλος ανωνυμα, γιαυτο γραφω και απανταω, και φαινεται σαν υπερασπιση, σιγουρα εχουν κανει λαθη πολλα, αλλα εγω δεν μπορω να απολογηθω για την διοικηση γιατι δεν ειμαι διοικηση και δεν θελω ποτε να γινω, κραταω αποστασεις και το σλογκαν μου ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

      Διαγραφή
  110. ο λεστερ κανει διαλογους υψηλου επιπεδου με τον Γεωργιου, 2 ιερα τερατα συνομιλουν στα ερτζιανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ

      Διαγραφή
  112. ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΣΤΕΡ.
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΑΙΜΑ.
    ΜΕ ΛΑΣΤΕΡ ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΛΕΣΤΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ (ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ. ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΒΑΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΗΚΩΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ 4:52 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΙΣ 10:49 ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  114. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΠΡΩΤΟΝ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ? ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΝΑΣΑ ΧΤΕΣ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή