Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση για την διαιτησία...

Με μια ανακοίνωση για τις κακές διαιτησίες στα παιχνίδια του Ιστορικού ξεκίνησε η εβδομάδα.
Μια ανακοίνωση που κατά την γνώμη μου άργησε πάρα πολύ και θα έπρεπε να έχει βγει πολλές εβδομάδες πριν αλλά σαν ανακοινωση ήταν πολυ καλή.
Άργησε η διοίκηση να το καταλάβει ότι μας παίζουν κόντρα?
Δεν το έβλεπε?
Γιατί έπρεπε να φτάσουμε 6 αγωνιστικές πριν τον τερματισμό για να το κάνουμε αυτό?
Τέλος πάντων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξέδωσε την Δευτέρα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Κύριοι της διαιτησίας, μην εκ λαμβάνετε πλέον την επιλογή μας να μην διαμαρτυρόμαστε για τις λανθασμένες αποφάσεις σας, ως αδυναμία. Το κλείσιμο των ματιών του Κουκουλάκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η εφεύρεση νέου κανονισμού από τον Ντίτσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής μας. Δεν μας καλύπτουν οι τιμωρίες τους και η έξοδός τους από τους πίνακες. Τους βαθμούς που μας έκλεψαν δεν μπορούμε έτσι να τους πάρουμε πίσω. Απαιτούμε σεβασμό στην φανέλα μας, στην ομάδα μας, και στον κόσμο μας.

5 σχόλια:

  1. ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ, ΝΙΚΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκολα ρε με τα προσωπα, ασχολησου με την ομαδα μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΜΙΧΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΤΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή