Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Συνέντευξη Μισαηλίδη στα panionianea.gr για τις εκλογές σήμερα


Αισιόδοξος πως θα βρει τις απαραίτητες αξιόλογες οικονομικές λύσεις για τον Πανιώνιο, αν εκλεγεί στις αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη την Τετάρτη (03/03), εμφανίστηκε ο Άρης Μισαηλίδης μιλώντας στα panionianea.gr.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης του κ. Τσάβαλου στον σύλλογο, ενώ μίλησε και για το δικό του πλάνο για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Μισαηλίδη στα panionianea.gr:
-Είστε αισιόδοξος πως αν εκλεγείτε εσείς στις εκλογές του Ερασιτέχνη θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται για τον σύλλογο;

«Η ομάδα αγωνιστικά είχε πολύ καλή πορεία. Κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ και τώρα είναι καλή ευκαιρία για προγραμματισμό. Υπάρχουν αξιόλογες λύσεις. Θα χτυπήσουμε όλες τις πόρτες των Πανιώνιων. Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρούμε».

-Πως θα κινηθείτε σχετικά με την ΠΑΕ;

«Είναι δύσκολο το θέμα της αδειοδότησης. Αν δεν καταφέρουμε να την πάρουμε, τότε θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά. Θα γίνει μία αξιολόγηση σε όλα τα παιδιά και θα προχωρήσουμε αναλόγως. Εκτός από αυτό, όμως, θα κάνουμε και μεταγραφές, όσες μας αφήνει ο νόμος. Υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα».

-Ποιες οι διαφορές σας με τον κ. Τσάβαλο;

«Όλοι θέλουμε το καλό του Πανιωνίου. Και ο κ. Τσάβαλος είναι Πανιώνιος και όλους μας ενώνει ο Πανιώνιος. Η μόνη διαφορά μας είναι ότι έχουμε διαφορετική φιλοσοφία και αυτό είναι λογικό».

-Ο κ. Τσάβαλος υποστήριξε πως δεν θελήσατε να μιλήσετε μαζί του…

«Δεν έγινε έτσι. Είχαμε βρεθεί μία μέρα στον Ερασιτέχνη και μου είχε πει να βρεθούμε κάποια στιγμή. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, αν και δεν ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Τελικά έτυχε και δεν μιλήσαμε. Αυτή είναι η αλήθεια».

-Πως κρίνεται την πορεία της τωρινής διοίκησης;

«Όσον αφορά την αγωνιστική πορεία της ομάδας, την κρίνω θετική. Από εκεί και πέρα, οικονομικά ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα στην πορεία. Ο κ. Τσάβαλος χτύπησε όσες πόρτες ήξερε και μπορούσε, εμείς μπορούμε να κάνουμε κάποια βήματα παραπάνω και να βρούμε τις λύσεις. Πρέπει να γίνονται πιο σωστά οι πληρωμές σε παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλλήλους. Κακά τα ψέματα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τώρα και σίγουρα δεν είναι ευχάριστα. Πρέπει ο σύλλογος να δουλεύει σωστά. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα στην διαφάνεια. Φεύγουν και έρχονται παίκτες και δεν μαθαίνουμε εμείς απολύτως τίποτα. Όλα στο σκοτάδι».

-Η θέση σας για τον Ερασιτέχνη;

«Και στον Ερασιτέχνη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι υπάλληλοι δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται και γι’ αυτό εγώ τους αποκαλώ συνεργάτες. Όταν δουλεύεις χωρίς να παίρνεις λεφτά, τότε είσαι συνεργάτης και όχι υπάλληλος. Είναι πραγματικοί ήρωες. Αν βγούμε εμείς στις εκλογές, σε αυτούς τους ανθρώπους θα δώσουμε έμφαση στην αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου