Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πότε θα ηρεμήσει αυτός ο σύλλογος ?????


Πότε θα ηρεμήσει αυτός ο σύλλογος ?????
Ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε  την Δευτέρα για τον ποδοσφαιρικό μας Πανιώνιο.
Αυτή την φορά ο Πανιώνιος έπεσε στο στόχαστρο του Θωμαϊδη και την εκπομπή του « ΔΙΚΗ » στον ΣΚΑΪ .

Συμφωνά πάντα  με τον δημοσιογράφο ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς Χανίων είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν δημοσιεύσει τον ισολογισμό τους , ο Πανιώνιος για 2 χρόνια και ο Πλατανιάς για 1 και αυτό όπως αναφέρει η εκπομπή έχει ως αποτέλεσμα να αγωνίζονται παράνομα και να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό κάνει τις ομάδες που πέφτουν αγωνιστικά να ενδιαφέρονται και να παρακολουθούν τις εξελίξεις διακριτικά.

Από την ομάδα  μας δείχνουν να μην ανησυχούν και όπως αναφέρουν διάφορα site ισχυρίζονται ότι δεν είναι στα υποχρεωτικά χαρτιά που ζητάνε για αδειοδοτηση η δημοσιοποίηση του ισολογισμού.
Σήμερα πιθανόν να βγει και το αποτέλεσμα από τον οικονομικό έλεγχο που κάνουν ορκωτοί στην ΠΑΕ που τον είχε ζητήσει ο κύριος Τσακίρης.

Η ομάδα διασώσεις του Πανιωνίου που θα αναλάβει την διοίκηση από τους τωρινούς διοικούντες την ΠΑΕ  περιμένει τις εξελίξεις με τον έλεγχο να δουν αν το χρέος είναι διαχειρισιμω  και να βρουν τρόπους ώστε η ομάδα σιγά σιγά να βρει τον δρόμο της και την ηρεμία της .
Για τα αγωνιστικά που κανονικά αυτά θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν και όχι τα διοικητικά η ομάδα σήμερα αγωνίζεται με τον Παναιτωλικό και η μοναδική απουσία για τον Αναστόπουλο είναι ο Αυλωνίτης που είναι τιμωρημένος.

Ο σημερινός αγώνας πρέπει να είναι νικηφόρος ώστε να ανασάνουμε βαθμολογικά και να σχεδιάσει η διοίκηση για την νέα χρονιά .
Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το παρών στον σημερινό αγώνα στην Νέα Σμύρνη γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα με βάσει τα εισιτήρια πάντα μιλάω.

Οι αποστολή για σήμερα είναι  19 ποδοσφαιριστές : 
Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Μητρόπουλος.

Το άρθρο είναι από το Πάμε Αθλητικά που με καλύπτει πλήρως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου