Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το ‘ Χ’ αρίσαμε πάλι…

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1 και τώρα τρεχάτε ποδαράκι μας.
Σε ένα αγώνα που δεν φαινόταν για τελικός για την ομάδα καθώς οι παίχτες μας ήταν Χαλαροί όπως και ο κόσμος στο γήπεδο που ήταν ελάχιστος ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος και η παραμονή μας στην κατηγορία ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί .
Ο χτεσινός αγώνας ήταν τελικός αλλά δεν υπήρχε διάθεση και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο . Πολλά λάθη από τους παίχτες μας σε άμυνα και κέντρο και γενικά ανούσιοι στην επίθεση. Ο Κολοβός πήγαινε να κάνει το κάτι παραπάνω και την πασά την έχει ξεχάσει οπότε γκολ δεν έμπαινε με τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον βόλευε η ισοπαλία ? Το 1-0 για την ομάδα μας έγινε με τον Αραβίδη στο 29ο λεπτό και πιο πριν δεν είχε δοθεί κανονικότατο πέναλντι . Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο στην μοναδική ευκαιρία του Παναιτωλικού έγινε το 1-1 στο 69ο λεπτό με τον Μαρτίνεζ όπου ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πανιώνιος σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων αλλά ο επόπτης είχε σταματήσει την φάση για οφσάιτ ενώ στο 90ο λεπτό ο Αραβίδης είχε δοκάρι .
Το Σάββατο παίζουμε στην Νέα Σμύρνη με τον Αστέρα Τρίπολης στις 17: 15 και σαφώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης αλλιώς η ομάδα μπλέκεται άσχημα για υποβιβασμό. Ναι ο Αστέρας είναι πολύ καλύτερος από τον Πανιώνιο όσο και αν με λυπεί αυτό είναι η αλήθεια αλλά πρέπει να νικήσουμε.
Όλοι πρέπει να είμαστε παρών στο γήπεδο και να βοηθήσουμε.

Να σημειώσω ότι οι λίγοι πάνθηρες που βρεθήκαν στο γήπεδο χτες ανάρτησαν ένα πανό που με καλύπτει πλήρως. Μπράβο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου