Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΓΟΣ!!!!

Νικήστε τον παναθηναλαγό!

ΠΑΝΙ-ΟΛΕ Σ"ΑΓΑΠΩ!!!

Νίκη!

Νίκη!

Νίκη!

Τίποτα άλλο!

Παίξτε σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τιμήστε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανέλα που φοράτε βγάλτε τον πάνθηρα από μέσα σας και ξεσκίστε τους, εμείς θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε με φωνή και ρυθμό στην εξέδρα.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μονό να νικήσετε τους  σιχαμερούς.
Η ομάδα είναι χωρίς απουσίες και με ψυχολογία υπέρ μας οπότε κάντε το καθήκον σας και κάντε την ομάδα με τα λαγουδάκια να τρέχουν και να μην φτάνουν,άλλωστε αυτό ξέρουν να το κάνουν καλά αυτοί και σαν παίχτες και σαν οπαδοί....!!!!!

8 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΑΔΕΛΦΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ζελες ρε μπινε δεν είναι τουιτι.έλα να δεις αύριο τι είναι στην 2.όσο ανώνυμη κότα αν είμαι εγώ στην φωτό με το πράσινο κασκόλ ρωτά καλύτερα τους συγγενείς και θα σου πουν βλακα.αδερφαρα είσαι ΕΣΥ που ενώ με ξέρεις δεν έχεις τα αρχιδια να το πεις μωρή κοτα.έλα στην 2 να δεις πως γαμανε οι κοντοι σαν εμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i foto me tin koykla einai i fatsa toy spanea toy kakoy kai i dikia soy 7.43 gamo tin poytana tin omada soy.kali arxi stamati emeis sti 2 kseroyme pios eisai.klise toys anonimoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ???
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗ -2- ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΙ!
    ΖΕΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμη κοτουλα τελικά έκανες αυτό που ξέρεις καλά κοκοκο και δεν ήρθες στην δυο την κυριακή να σε δω να δεις πως γαμανε οι κοντοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pantiras83 να είσαι καλά που με ξέρεις και σε ευχαριστώ.τους αφήνω τους ανώνυμους δεν πειράζει ούτως η άλλος κότες είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή